Fenerbahçe Sivasspor şifresiz şifreli iizle ! Fenerbahçe Sivasspor maçı ne zaman hangi kanalda?

Fenerbahçe Sivasspor maçı hangi kanalda saat kaçta sorusunun cevabı ve muhtemel 11’ler merak ediliyor. Fenerbahçe Sivasspor maçı izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor. Vatandaşlar merakla bu karşılaşmanın gerçekleşmesini bekliyorlar. Süper Lig maçları oynanmaya devam ediyor. Dün yapılan maçta Başakşehir’in Galatasray’ı 5-1 yenmesinin ardından gözler bu akşam oynanacak olan maça çevrildi. Fenerbahçe Sivasspor maçı canlı izleme linki haberimiz içerisinde yer alıyor. Aykut Kocaman, Sivasspor karşısında 5 futbolcusundan yararlanamayacak. Osmanlıspor maçının ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkan Valbuena ile Isla, henüz takımla çalışmalara başlamadı. Fenerbahçe ile Sivasspor arasında saat 19.30'da Ülker Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı, hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Detaylara haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz.

Fenerbahçe Sivasspor muhtemel 11’ler, Fenerbahçe Sivasspor maçı şifresiz şifreli izleme linki merak ediliyor. Fenerbahçe Sivasspor maçı saat kaçta hangi kanalda sorularının cevabı araştırılıyor. Süper Lig maçları için heyecan devam ediyor. Spor toto süper lig 12. Haftada bu akşam Fenerbahçe ile Sivasspor karşı karşıya gelecek. Dün yapılan maçta Başakşehir’in Galatasray’ı 5-1 yenmesinin ardından gözler bu akşam oynanacak olan maça çevrildi. Aykut Kocaman, Sivasspor karşısında 5 futbolcusundan yararlanamayacak. Osmanlıspor maçının ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkan Valbuena ile Isla, henüz takımla çalışmalara başlamadı. Bu iki futbolcunun yanı sıra uzun süredir sakatlığı bulunan Robin van Persie de forma giyemeyecek.

Başkent deplasmanında gördükleri sarı kartla cezalı duruma düşen Alper Potuk ve Luis Neto oynayamayacak isimler arasında yer alıyor. Ligde son 3 maçında Galatasaray, Kayserispor ve Osmanlıspor'la berabere kalan sarı-lacivertliler, Sivas temsilcisini yenerek 34 gün sonra galibiyetle tanışmak istiyor.

BEİNSPORTS İZLEME LİNKİ

FENERBAHÇE SİVASSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe ile Sivasspor arasında saat 19.30'da Ülker Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı, hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Mücadele beIN Sports'tan naklen yayınlanacak. Bu karşılaşmayı AKSAM.COM.TR'den takip edebilirsiniz.

Ligde son 3 maçında Galatasaray, Kayserispor ve Osmanlıspor'la berabere kalan sarı-lacivertliler, Sivas temsilcisini yenerek 34 gün sonra galibiyetle tanışmak istiyor.

FENERBAHÇE KADROSUNDA KİMLER VAR?

Fenerbahçe, ligde son galibiyetini 15 Ekim'de sahasında Evkur Yeni Malatyaspor'u 3-1 yenerek almıştı. İlk 11 haftalar itibarıyla son 27 yılın en kötü sezon başlangıcını yapan sarı-lacivertliler, haftaya 17 puanla girdi.

Aykut Kocaman, Sivasspor karşısında 5 futbolcusundan yararlanamayacak. Osmanlıspor maçının ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkan Valbuena ile Isla, henüz takımla çalışmalara başlamadı.

Bu iki futbolcunun yanı sıra uzun süredir sakatlığı bulunan Robin van Persie de forma giyemeyecek. Başkent deplasmanında gördükleri sarı kartla cezalı duruma düşen Alper Potuk ve Luis Neto oynayamayacak isimler arasında yer alıyor.

MUHTEMEL 11'LER:

Fenerbahçe: Volkan, Şener, Skrtel, Neustadter, İsmail, Josef, Topal, Dirar Giuliano, Aatıf, Janssen

Sivasspor: Rochet, Auremier, Bjarsmyr, Dyakov, Ziya, Ndinga, Hakan, Rybalka Bifouma, Emre, Kone

GALATASARAY-BAŞAKŞEHİR MAÇ ÖZETİ

Süper Lig'de 12. haftada Başakşehir ile Galatasaray karşı karşıya geldi.

Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu'nun 12. hafta maçında Galatasaray deplasmanda Medipol Başakşehir'e 5-1 mağlup oldu.

Stat: 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim

Hakemler: Ali Palabıyık, Ceyhun Sesigüzel, Serkan Olguncan

Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Uğur Uçar, Attamah, Epureanu, Clichy, Gökhan İnler, İrfan Can Kahveci, Visca, Mossoro, Elia, Adebayor

Teknik Direktör: Abdullah Avcı

Galatasaray: Muslera, Mariano, Maicon, Denayer, Latovlevici, Fernando, Ndiaye, Belhanda, Tolga Ciğerci, Eren Derdiyok, Gomis

Teknik Direktör: Igor Tudor

Goller: Dk. 25 Joseph Attamah, Dk. 41, 58 ve 76 (Penaltıdan) Emmanuel Adebayor, Dk. 89 Kerim Frei Koyunlu (Medipol Başakşehir); Dk. 55 Bafetimbi Gomis (Galatasaray)