Fenerbahçe sezon sonunda Papiss Cisse ile yollarını ayırma kararı aldı

Yarın sahasında Galatasaray'ı konuk edecek olan Fenerbahçe'de derbi öncesi son dakika gelişmesi yaşanıyor. Devre arasında Nabil Dirar, Kemal Ademi, Tolga Ciğerci gibi isimleri gönderen Sarı-Lacivertliler, Papiss Cisse ile de sezon sonunda kesin olarak ayrılık kararı aldı.

Fenerbahçe'de Galatasaray derbisi öncesi bir ayrılık kararı daha alındı.

Süper Lig'de dev derbi iki ezeli rakip arasındaki rekabetin yanı sıra Süper Lig'deki zirve yarışını da yakından ilgilendiriyor. Yarın akşam oynanacak olan derbi öncesinde tüm gözler Florya ve Samandıra'ya çevrilirken, Fenerbahçe'de alınan son karar ortaya çıktı.

FENERBAHÇE İLE 2. GALATASARAY DERBİSİ

Sezon öncesi ve devre arasında 20'den fazla yeni oyuncu transfer ederek takımı bir önceki seneye göre adeta baştan yaratan Fenerbahçe'de teknik Direktör Erol Bulut, ligin ilk yarısında 0-0 biten karşılaşmanın ardından ikinci Galatasaray derbisine çıkmaya hazırlanıyor.

DERBİDE DE 'RAKİBE GÖRE OYUN' STRATEJİSİ

Fenerbahçe'de derbi taktiği şekillenmeye başladı. Sarı-lacivertliler, ezeli rakibi karşısında son dönemdeki kontrollü baskı anlayışı ile sahada yer alacak. Teknik direktör Erol Bulut, ligde son 9 maçta 8 galibiyet elde ettikleri 'rakibe göre oyun' stratejisini Galatasaray'a karşı da formüle edecek.

Fenerbahçe'de tek hedef galibiyet ancak bunun için savunma güvenliği hiçbir zaman elden bırakılmayacak. Baskı gidişata ve skora göre yavaş yavaş artırılacak.

GÖKHAN GÖNÜL VE SİNAN GÜMÜŞ SEVİNCİ

Sakatlıkları nedeniyle bir süredir formaya uzak kalan Gökhan Gönül ve Sinan Gümüş'ün iyileşmeleri ise teknik heyetin elini biraz olsun rahatlattı. Erol Bulut'un hücumda en güvendiği isim formunun zirvesinde olan Valencia. Genç teknik adamın, Ekvadorlu yıldıza derbide de şans vereceği öğrenildi.

EROL BULUT VE BELÖZOĞLU BİR YANDAN DA GELECEK SEZONUN PLANLARINI YAPIYOR

Galatasaray derbisi için tüm planlarını hazırlayan Erol Bulut, Sportif Direktör Emre Belözoğlu ile birlikte bir yandan gelecek sezonun planlarını yapmaya devam ediyor.

Sezon sonunda şampiyonluk için hedefe kilitlenen sarı lacivertli camiada sezon sonunda sonuca bakmaksızın bazı yıldızlar ile yollar ayrılacak. Sezon başında transfer edilen ancak gösterdikleri performansla hayal kırıklığı yaratan oyuncular şimdiden gelecek sezonun planları arasından çıkarıldı.

SEZON SONUNDA CISSE DE KESİN YOLCU

Devre arasında Dirar ile yolları ayıran ve Kemal Ademi'yi Fatih Karagümrük'e kiralayan, Tolga Ciğerci'nin de sözleşmesini fesheden Fenerbahçe, sezon sonunda bir isimle daha kesin olarak ayrılık kararı aldı.

Thiam ve Valencia'nın son haftalarda gösterdiği performanstan memnun olan teknik ekip, bir türlü beklenen performansı veremeyen Papis Cisse ile de sezon sonunda yolları ayırmayı planlıyor.

(Skorer)