Fenerbahçe, Saldanha için teklifini revize edecek

Süper Lig'in lideri Fenerbahçe, Batshuayi'nin olası ayrılığına karşı gündemine Partizan'da forma giyen Matheus Saldanha'yı almıştı ve oyuncu için Sırp kulübüne resmi teklifini yapmıştı. Teklifi reddedilen sarı-lacivertliler, Partizan'a yeni bir teklif yapma hazırlığına girdi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Santrfor bölgesine de takviye yapmak isteyen yönetim, geçtiğimiz günlerde 'ret' yanıtı aldığı Matheus Saldanha için yeniden harekete geçti.

YENİ TEKLİF YAPILACAK

Sambacı'nın kulübü Partizan'la tekrardan temas kuran Fenerbahçe, 24 yaşındaki oyuncu için yeni teklif yapacak. Brezilyalı golcü için daha önce Sırp ekibine 6 milyon euro bonservis bedeli öneren sarı-lacivertliler, bu teklifini güncelleyecek.

AY SONUNA KADAR NOKTALAMAYI PLANLIYOR

Torino ve Sevilla'nın da kadrosuna katmak istediği 24 yaşındaki oyuncuyu elden kaçırmak istemeyen Fenerbahçe, bu transferi ay sonuna kadar noktalamayı planlıyor.

GELECEĞE YATIRIM

Sebastian Szymanski'de olduğu gibi Saldanha da geleceğe yatırım olarak görülüyor.

8 MİLYON EUROYA KADAR ÇIKILACAK

Fenerbahçe'nin 8 milyon euroya kadar çıkacağı gelen bilgiler arasında.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Partizan formasıyla 18'i lig olmak üzere toplamda 24 maça çıkan 24 yaşındaki Saldanha, 15 gol, 5 asistlik performans ortaya koydu.