'Fenerbahçe sahadan çekilmeliydi' Trabzonspor-Fenerbahçe sonrası en flaş yorum Serhat Akın'dan

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Serhat Akın, Sarı-Lacivertlilerin deplasmanda Trabzonspor'a 3-1 yenildiği maçı yorumladı. Hakem Ali Şansalan'ın kararlarına isyan eden Serhat Akın, “Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesi lazımdı” ifadelerini kullandı. Kim Min-Jae'nin kırmızı kart gördüğü pozisyonda kararın yanlış olduğunu savunan eski futbolcu, Nwakaeme'nin kart görmemesine de tepki gösterdi.

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Serhat Akın, Süper Lig'in 9. haftasında Trabzonspor'un Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ettiği maçı yorumladı. Serhat Akın, hakem Ali Şansalan'ın yönetimine ateş püskürdü ve 'Ben olsam Fenerbahçe'yi sahadan çekerdim' ifadelerini kullandı. Kim Min-Jae'nin kırmızı kartının yanlış karar olduğunu savunan Serhat Akın, "Bunun gibi hakemler olduğu sürece futbol seyredilmez, yazıklar olsun. Nwakaeme'ye kart vermedi, 2 hamlede Kim Min Jae atıldı. Bu hakemin devam etmesine izin verenlere de yazıklar olsun" ifadelerini kullandı.

SERHAT AKIN: FENERBAHÇE'NİN SAHADAN ÇEKİLMESİ LAZIMDI

Ali Şansalan'ın kararları sonrası çılgına dönen Serhat Akın, 'Ben olsan takımı sahadan çekerim' ifadelerini kullandı. Serhat Akın sözlerini "Yazıklar olsun. Bunun kadar boş bir hakem görmedim. Türkiye'de futbolu bitirdiler. Yazık, çok yazık" diyerek tamamladı.