Fenerbahçe, Papiss Cisse'yi transfer ettiğini duyurdu

Fenerbahçe, Papiss Cisse ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladığını resmen açıkladı. Sarı-Lacivertliler 15. transferini Senegalli golcüyle yaptı.

Fenerbahçe, Papiss Cisse ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Sosyal medya hesabından yapılan transfer duyurusunda ‘Vecihi’ karakterinin videosuyla paylaşılması dikkat çekti.

Gülen Gözler filminden bir sahneye yer verilen videoda Şener Şen'in canlandırdığı Vecihi karakterinin uçakla duvarı yıkarak evin içine girmesi yer alırken, montajla Vecihi'nin yüzüne Papiss Cisse'nin yüzünün eklendiği görüldü.

Video, "Ailemize hoş geldin." notuyla paylaşıldı.

PAPISS CISSE’DEN İMZA SONRASI İLK AÇIKLAMA

“Herkese teşekkür ederim. Burada olduğum için çok mutluyum. Anlaşma tamamlandı. Artık Fenerbahçeliyim ve çok mutluyum. Fenerbahçe taraftarı beni beklesin ve görsün. Beklentilerini karşılamak ve takıma yardımcı olabilmek için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Taraftarlarımızı mutlu etmek için gerçek bir aile gibi birlikte çalışacağız.”

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Fenerbahçe’nin yeni transferi Senegalli golcü Papiss Cisse, sağlık kontrolünden geçti. Detaylı kan tetkikleri yapılan 35 yaşındaki futbolcunun; ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Cisse’nin sağlık kontrolleri; akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrollerin yapılmasıyla tamamlandı.

CISSE’NİN KARİYERİ

Kariyerinde Fransa'nın Metz, Almanya'nın Freiburg, İngiltere'nin Newcastle United takımlarında forma giyen 35 yaşındaki golcü futbolcu, 2018-2019 ve 2019-2020 sezonlarını Aytemiz Alanyaspor'da geçirdi. Senegal Milli Takımı'nın da formasını giyen Cisse, Süper Lig'de 2 sezonda 58 müsabakada 38 kez fileleri havalandırdı.