Fenerbahçe Ozan Tufan'ın ayrılması halinde Dorukhan Toköz'ü transfer edecek

Son dakika Fenerbahçe haberleri: Sarı-Lacivertlilerin EURO 2020 sonrası astronomik bir rakama satmayı düşündüğü Ozan Tufan için Crystal Palace bir kez daha devreye girdi. Premier Lig ekibi, daha önce imza attırmak üzere olduğu milli futbolcu için bu kez 8 milyon euroyu gözden çıkardı. İşte detaylar…

Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmesi yaşanıyor. Daha önce Ozan Tufan'da imza aşamasına gelen ancak transferi son anda gerçekleştiremeyen Crystal Palace, milli futbolcu için bir kez daha devreye girdi.

8 MİLYON EUROYU GÖZDEN ÇIKARDILAR

Fransız çalıştırıcı Patrick Vieira yönetiminde yeni bir yapılanmaya giden Bordo-Mavililer, Ozan için 8 milyon euroyu gözden çıkarttı. Crystal Palace'ın kısa sürede resmi teklifi yapması bekleniyor.

YÖNETİM 20'DEN VAZGEÇSE DE 8'E RAZI DEĞİL

Konuşulan rakam, Sarı-Lacivertlilerin beklentilerinin altında. Yönetim, Ozan'ın EURO 2020'de patlama yapmasını ve böylece 20 milyon euroluk serbest kalma bedeline yakın bir teklifin gelmesini umuyordu ancak turnuvada işler istendiği gibi gitmedi. Yine de yönetimin 8 milyon eurodan daha fazlasını istemesine kesin gözüyle bakılıyor.

OZAN'IN ALTERNATİFİ DORUKHAN

Sarı-Lacivertliler, Ozan'ın satılması ihtimaline karşılık da alternatifini belirledi. Bonservisi elinde olan, Ozan gibi hem orta sahanın çeşitli bölgelerinde hem de sağ bekte görev yapabilen Dorukhan Toköz ile temas kurulması planlanıyor.

TRABZONSPOR'DAN 15 MİLYON EURO İSTEMİŞTİ

Milli oyuncu son olarak Trabzonspor'dan senelik 15 milyon TL garanti ücret istemişti. Eğer Ozan iyi bir rakama gönderilirse, Fenerbahçe, bonservis bedeli ödemeyeceği Dorukhan'a istediği maaşı verebilir.

(Fanatik)