Fenerbahçe, Olympiakos ve PSV arasında transfer üçgeni! Zahavi ile anlaşınca...

Yunanistan basınından gündemi sarsacak bir iddia ortaya atıldı. Yunan ekibi Olympiakos'un, bir dönem Fenerbahçe'nin de gündemini meşgul eden Eran Zahavi transferini bitirdiği ve bunun üzerine kendi golcüsü Brezilyalı Tiquinho'nun menajerleri aracılığıyla sarı-lacivertlilere önerildiği iddia edildi.

Aksam.com.tr

Olympiakos'un kulüp bulmasını istediği Brezilyalı golcüsü Tiquinho, menajerleri tarafından Fenerbahçe'ye önerildi.

Yunan basınında yer alan haberlere göre, Olympiakos, PSV Eindhoven'ın 35 yaşındaki İsrailli golcüsü Eran Zahavi ile 2 yıllığına anlaştı. Zahavi ile yıllık 1 milyon ücretten el sıkışan Yunan temsilcisi, bu gelişme üzerine Brezilyalı golcüsü Tiquinho'ya kulüp bulmasını bildirdi.

Daha önce de sarı-lacivertlilerin gündemine gelen, lakin yüksek maaş karşılığı Olympiakos ile anlaşan Tiquinho, menajerleri aracılığıyla yeniden Fenerbahçe'ye önerildi.

SARI-KANARYA TEKLİFİNİ İLETTİ

Fenerbahçe'nin 31 yaşındaki Brezilyalı golcünün transferini sadece kiralık olarak tamamlamak istediği ve Yunan temsilcisine de bonservis bedeli ödemeyeceği sarı-lacivertli kulüp tarafından menajerlere iletildi.

Tiquinho'nun sadece maaşını ödemek isteyen sarı-kanaryaya karşılık, Yunan ekibi Olympiakos sadece zorunlu satın alma opsiyonlu bir kiralama teklifini kabul edebileceğini belirtti.

27 MAÇTA 9 GOL

Kariyerinde Botafogo, Guimaraes, Porto ve TJ Jinmen Tiger kulüplerinde forma giyen 31 yaşındaki tecrübeli golcü, bu sezon Yunan temsilcisinde çıktığı 27 maçta 9 gol kaydetti.