Fenerbahçe, Niclas Eliasson ve Diedhiou'un peşinde

Önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, İngiltere'de oyuncu arayışı içinde. İngiliz basınında çıkan haberlere göre, sarı-lacivertliler, Bristol City'nin iki futbolcusu için temaslarda...

Bristol Post, Diedhiou'nun sözleşmesinin 2021 yılında sona ereceğini ve hala kulübüyle bir kontrat uzatma konusunda anlaşma sağlamadığını hatırlattı. 27 yaşındaki oyuncunun imzayı atmaması halinde bu yaz satılacağı bildirildi.

İLK İDDİA: DIEDHIOU

2017'de Angers'den Bristol City'ye 6 milyon euro karşılığında transfer olan Diedhiou, bu sezon takımıyla çıktığı 44 maçta 14 gol, 1 asistlik performans sergiledi. 1,89 boyundaki golcü oyuncu, 9 kez formasını giydiği Senagal Milli Takımı'nda 5 gol kaydetti.

İKİNCİ İDDİA: NICLAS ELIASSON

Bristol Live'da çalışan spor muhabiri Gregor MacGregor ise Fenerbahçe'nin aynı takımda orta sahanın solunda görev yapan Niclas Eliasson'a da talip olduğunu duyurdu. 24 yaşındaki İsveçli futbolcunun sözleşmesi sona erdi, ancak kulübünün 1 yıl uzatma opsiyonu bulunuyor.

CHAMPIONSHIP'TE GÖZ DOLDURDU

Championship'te heyecan verici bir sezon geçiren Eliasson tam 12 asist yaptı. 1.78 boyundaki oyuncu, İsveç Milli Takımı'nın alt kategorilerinde 7 kez görev aldı.

Galatasaray, Nuri Şahin'in peşinde