Fenerbahçe Nabil Dirar ile yollarını ayırmak üzere

Son dakika Fenerbahçe haberleri… Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, takımdan ayrılacak futbolcularla ilgili de görüşmelere devam ediyor. Sarı-Lacivertliler, Ersun Yanal döneminde sözleşmesi uzatılan ve sezon sonunda kontratı bitecek olan Nabil Dirar ile yollarını ayırmak için oyuncuyla temaslarını sürdürüyor.

Son olarak Mame Thiam'ı Kayserispor'a gönderen Fenerbahçe'de ayrılık rüzgarı sürüyor.

DIRAR'LA GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

2 yıl önce teknik direktör Ersun Yanal'ın isteği doğrultusunda sözleşmesi uzatılan Nabil Dirar'ın sözleşme feshi için oyuncuyla temaslar sürüyor.

Fenerbahçe, Vitor Pereira'nın kadroda düşünmediği Faslı futbolcuyla vakit kaybetmeden yollarını ayırmanın planlarını yapıyor.

HERHANGİ BİR TEKLİF YOK

Sarı-Lacivertlilerin geçen sezonun devre arasında Club Brugge'a kiraladığı Nabil Dirar'a şu ana kadar herhangi bir teklif gelmedi.

1 YILLIK PARASINI PEŞİN İSTİYOR

1 yıl daha sözleşmesi bulunan 35 yaşındaki oyuncu, kontrat sonuna kadar olan alacağını peşin istiyor. Sarı-Lacivertli yönetim, Nabil Dirar ile orta yolu bulmaya çalışıyor.

89 MAÇTA 8 GOL, 12 ASİST

4 yıldır Fenerbahçe forması giyen Faslı futbolcu, Sarı-Lacivertli formayla çıktığı 89 maçta 8 gol, 12 asistlik performans sergiledi.

(Skorer)