Fenerbahçe, Miguel Crespo'ya 2 seçenekli teklif sundu

Fenerbahçe'de yeni sezon kadro planlaması hala devam ediyor. Performansı ile sık sık gündeme gelen Miguel Crespo'ya Fenerbahçe yönetimi iki seçenekli teklifini iletti.

Fenerbahçe, Portekizli oyuncusu Miguel Crespo'ya iki seçenekli bir teklif sundu.

YA YENİ SÖZLEŞME YA AYRILIK

Geçen sezonun başında performansı yüksek olmasına karşın haftadan haftaya düşüş yaşayan Miguel Crespo ve menajeriyle masaya oturuldu. Crespo'ya yeni sözleşme imzalama ya da ayrılma teklifi verildi.

"İMZANI AT, KAFANI VER'

Yıllık maaşı 500 bin euro olan ve takımının en az kazananlarından biri olan Miguel Crespo'ya 1.5 milyon euro civarında yeni bir sözleşme imzalanabileceği belirtildi. Crespo'ya buna karşılık ise 'Kafanı ver ve performansını artır.' denildi.

10 MİLYON EURO BONSERVİS

Crespo'ya sunulan ikinci teklif ise 10 milyon euro civarında bir teklif getirmesi oldu. Bu yönde bir teklif gelmesi halinde Crespo'ya ayrılık izninin verileceği mesajı verildi.

EŞİ, AVRUPA'YI İSTİYOR

Yeni evlenen Miguel Crespo'nun eşi ise Avrupa'da yaşamak istiyor. Crespo da öncelikle menajeri aracılığıyla kulüp arayacak. Aksi takdirde Fenerbahçe'de kalıp yeni sözleşme imzalayacak.

62 MAÇTA 10 GOLE ETKİ

Fenerbahçe'nin Eylül 2021'de 1.5 milyon euro ve sonraki satıştan yüzde 20 karşılığı bonservisle transfer ettiği 26 yaşındaki orta saha, sarı lacivertli formayla 62 resmi maça çıktı ve 4 gol atıp 6 asist yaptı.