Fenerbahçe Mesut Özil için beklemeye geçti

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal, Sead Kolasinac'ı maaşının büyük bölümünü üstlenerek Schalke'ye gönderdi. Bu gelişme sonrası Fenerbahçe, Mesut Özil için beklemeye geçti.

Fanatik

Arsenal, Mesut Özil'in en yakın arkadaşı olan Sead Kolasinac'ı maaşının büyük bölümünü üstlenerek Schalke'ye kiraladı. Sıra Alman yıldıza geldi. Fenerbahçe, İngiliz ekibinden gelecek haberi bekliyor.

Fenerbahçe için 'imkansız' görünen Mesut Özil transferinde umut ışığı belirmişti. Arsenal, kadroda düşünmediği oyuncuları, kadro içinde huzursuzluk yaşanmaması adına maaşlarının büyük bölümünü karşılamaya devam etme pahasına gönderme kararı almıştı. Bu yönde ilk adım Sead Kolasinac ile atıldı. Mesut Özil'in takım içindeki en yakın arkadaşı olan başarılı sol bek, eski takımı Schalke'ye kiralandı. Arsenal, Kolasinac'ın haftalık 100 bin Pound'luk maaşının büyük bölümünü ödemeyi sürdürecek.

MESUT ÖZİL İLE GÖRÜŞÜLECEK...

Boşnak oyuncu ile yollarını ayıran İngiliz ekibinde gözler şimdi Mesut Özil'e çevrildi. Juventus'un devreden çıkmasıyla birlikte yıldız oyuncuyla ilgilenen tek takım olarak Fenerbahçe kaldı. Mesut'un haftalık 350 bin Pound'luk maaşı, Sarı-Lacivertliler'in ödeyebileceği rakamdan çok uzak. Kanarya, Arsenal'ın bu maaşın ne kadarlık bölümünü karşılayacağı yönünde haber bekliyor. İngiliz ekibinden gelecek mesajın ardından Mesut'la da bir görüşme yapılarak, ondan da fedakârlıkta bulunması istenecek.