Fenerbahçe, Marcel Tisserand için gün sayıyor! Wolfsburg ikna oldu

Dün gece Mauricio Lemos'u İstanbul'a getiren Fenerbahçe, Marcel Tisserand transferinde de sona geldi. Teknik direktör Erol Bulut'un çok istediği Kongolu stoperle anlaşan Sarı-Lacivertliler, Wolfsburg'tan da olumlu cevap almak üzere. Alman ekibi, Sochaux'nun stoperi Maxence Lacroix'yi kadrosuna katmaya hazırlanırken, bu transfer gerçekleştikten sonra Marcel Tisserand da İstanbul'un yolunu tutacak.

Fanatik

Fenerbahçe, stoperde ikinci bombayı Marcel Tisserand ile patlatacak gibi görünüyor. Kongolu futbolu, özellikle Erol Bulut’un çok istediği bir isimdi. Yönetim, Tisserand ile anlaşma sağlamış, kulübü Wolfsburg’a kiralama teklifini iletmişti.

WOLFSBURG DA OLUMLU YANIT VERECEK

Alman basınına göre Yeşil-Beyazlılar bu teklife olumlu yanıt verecek ancak öncesinde Tisserand’ın yerine yeni bir savunmacı almak istiyorlar.

LACROIX TRANSFERİ BİTİNCE TISSERAND’I FENER’E GÖNDERECEK

Haberde, Wolfsburg’un Fransız ekibi Sochaux’nün stoperi Maxence Lacroix’yi istediği belirtildi. Alman ekibinin, 20 yaşındaki oyuncunun transferinde son aşamaya geldiği kaydedildi.

Almanların iddiasına göre Wolfsburg, bu transferi bitirdikten sonra Tisserand’ın Fenerbahçe’ye gitmesine onay verecek. Böylece Sarı-Lacivertliler stoper operasyonunu bitirmiş olacak.