Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanalda, şifresiz mi? Fenerbahçe-Olympiakos maçı saat kaçta, nereden izlenir?

Fenerbahçe-Olympiakos maçı için heyecan dorukta. UEFA Konferans Ligi'nde Fenerbahçe yarı final için Olympiakos ile karşı karşıya gelecek. Konferans Ligi çeyrek final maçını takip edecek olan futbolseverler, Fenerbahçe maçının saati ve yayıncı kuruluşu hakkında bilgi edinmek istiyor. Karşılaşma canlı olarak yayınlanacak. Peki Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı nereden izlenir? İşte maçı yayınlayan kanal

Fenerbahçe ve Olympiakos arasında oynanacak çeyrek final maçı için hazırlıklar tamamlandı. Kritik mücadele öncesi sarı lacivertli takımın taraftarları, maçı canlı izlemek için Fenerbahçe-Olympiakos maçının hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor. İki takım arasında oynanan ilk maçta 3-2 mağlup olan sarı-lacivertliler, rövanş mücadelesini kazanarak tur atlamak istiyor. Peki Fenerbahçe maçı nereden izlenir? İşte maçın yayıncı kuruluşu

FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

UEFA Konferans Ligi çeyrek final mücadelesinde Fenerbahçe, Yunan ekibi Olympiakos'u ağırlıyor. Olympiakos - Fenerbahçe mücadelesi Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda 18 Nisan Perşembe günü saat 22.00'da başlayacak.

Ülker Stadı'nda oynanacak Fenerbahçe - Olympiakos karşılaşmasını Alman hakem Tobias Stieler yönetecek.

FENERBAHÇE-OLYMPİAKOS MAÇI NEREDEN İZLENİR?

Fenerbahçe'nin Yunan ekibi Olympiakos'u konuk edeceği çeyrek final maçı şifresiz yayınlanacak.

UEFA Konferans Ligi yayın haklarını elinde bulunduran Acun Ilıcalı, mücadelenin TV 8 ekranlarından naklen yayınlanacağını duyurdu.

UEFA Konferans Ligi'nde Fenerbahçe ilk turda rakibine 3-2 mağlup oldu. Avrupa'da deplasman golü kuralı kalktığından Fenerbahçe'ye tur için iki farklı galibiyet yetecek.

Fenerbahçe'nin Olympiakos maç kadrosu belli oldu! İşte Fenerbahçe-Olympiakos maçının muhtemel 11'leri