Fenerbahçe kenetlendi: Omuz omuza şampiyonluğa

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yaptığı açıklamada taraftarlara mesaj verdi: ''Sizler için savaşacağız. Hep beraber omuz omuza savaşıp şampiyon olacağız. Bu muhteşem duyguları yaşattığınız için, destek için şahsım ve takımım adına teşekkür ediyorum.''

AKŞAM

Fenerbahçe, dev derbide Trabzonspor'a 3-1 mağlup oldu ve zirvedeki yerini kaybetti. Sarı-Lacivertli taraftarlar ise yaşananların ardından Sabiha Gökçen Havalimanı'na akın etti ve gece geç saatlerde gelen takımı karşıladı. Alınan mağlubiyete rağmen futbolculara ve teknik heyete büyük destek verildi. Taraftarların desteği sonrasında bir konuşma gerçekleştiren Teknik Direktör Vitor Pereira da birlik çağrısı yaptı. Hep beraber kenetlenerek sezon sonunda mutlu sona ulaşacaklarının altını çizen Portekizli çalıştırıcı, havalimanında Sarı-Lacivertli futbol severlere şöyle seslendi:

"BEN İNANIYORUM SİZ DE İNANIN"

"Sizin için savaşacağız. Aile için savaşacağız. Hep beraber omuz omuza savaşıp şampiyon olacağız. Bu muhteşem duyguları yaşattığınız için, destek için şahsım ve takımım adına teşekkür ediyorum. Sizler dünyanın en iyi taraftarısınız." Teknik Direktör Vitor Pereira'nın ardından ise megafonu kaptan Mesut Özil aldı. Fenerbahçe'nin sezon sonunda şampiyon olacağını vurgulayan Mesut, şunları söyledi: "Tüm takım adına çok teşekkür ediyoruz buraya geldiğiniz için. Bizi her zaman desteklediğiniz için. Çok üzgünüz. Şuna inanıyorum, siz de inanın; perşembe takım olarak elimizden geleni yapacağız.

"ARKAMIZDA OLUN, KAZANACAĞIZ"

Kazanacağız. Siz arkamızda olduğunuz sürece bu takım kazanacak ve şampiyon olacak!" Kaptan Mesut Özil'in bu sözlerine taraftarlar alkışlarla karşılık verdi. Uzun süre takım lehine tezahüratlar yapıldı. Sadece İstanbul'dan değil, Kocaeli ve Sakarya'dan da taraftarların Sabiha Gökçen Havalimanı'na geldiği belirtildi. Sarı-Lacivertli renklere gönül verenler, takım havalimanından ayrılana kadar gecenin geç saatlerine kadar bekledi. Taraftarlar da yaptıkları açıklamalarda Trabzonspor maçında hakemin yanlı tutumu yüzünden mağlup olduklarını vurguladılar.

"BEDELİ OLACAK"

Trabzonspor deplasmanı dönüşü, havalimanında taraftarlara açıklamalarda bulunan Başkan Ali Koç, "Sizin buraya gelmeniz bizim için hiçbir değerle paha biçilemez bir olaydır. Fenerbahçe bu yüzden büyüktür. Sağ olun, var olun! Gönül isterdi ki bir galibiyet sonrası burada olalım. Sizler olayların farkındasınız. Son 2-3 senedir olanların farkındasınız. Bıçak kemiğe dayanmıştır. Bize yapılan haksızlıkları yapanın yanına bırakmayacağız. Bedeli olacak!" dedi.

TFF'YE ÇIKARMA

Öte yandan Fenerbahçe, bugün Trabzonspor, Karagümrük ve alt lig temsilcileriyle birlikte TFF'ye çıkarma yapacak. Konu, MHK'nin yapısının bir an önce değiştirilmesi olacak.

ARA VERMEK YOK

Trabzonspor'a yenilen Fenerbahçe, ara vermeden Avrupa Ligi'nde karşılaşacağı Antwerp maçının hazırlıklarına başladı. Futbolcuların morallerinin bozuk olduğu gözlendi.

MAÇ GÜNÜ NETLEŞECEK

Sakatlıkları nedeniyle Trabzonspor maçının kadrosunda yer almayan Serdar Aziz ile Mert Hakan Yandaş, Antwerp karşılaşmasına yetiştirilmeye çalışılıyor. İki oyuncunun da son durumu maç günü belli olacak.

ROSSI FORMAYI ALDI

Demir Grup Sivasspor ve Medipol Başakşehir maçlarında skor katkısı yapamayan Diego Rossi, son 4 maçta açıldı. Uruguaylı oyuncu, Giresunspor ve Kasımpaşa maçlarında asist yaparken, Hatayspor ile Trabzonspor mücadelelerinde ise ağları sarstı.

Yeniden yapılanmaya gideceklerini açıklamışlardı... Camiayı sarsan kavga sonrası Volkan Demirel iddiası