Fenerbahçe, Jorge Jesus'tan; Jorge Jesus başka bir kulüpten haber bekliyor

Brezilyalı iki gazeteci Gabriel Reis ve Thiago Asmar, Jorge Jesus'un geleceği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Edinilen bilgiye göre Jorge Jesus, Flamengo taraftarlarının desteğiyle takımın başına geçmek istiyor. Flamengo'nun mevcut teknik direktörü Pulo Sousa ise Jesus'un bir an önce başka bir takıma imza atmasını bekliyor.

Fenerbahçe, Jorge Jesus'tan; Jorge Jesus, Flamengo'dan haber bekliyor... Sarı-lacivertlilere 20 Mayıs'a kadar kararını bildireceğini söyleyen Jesus için çember daralıyor. Brezilyalı gazeteciler Gabriel Reis ve Thiago Asmar, konuya ilişkin tüm soru işaretlerini kafalardan silecek bilgiler paylaştı.

Canlı yayında Fenerbahçe'nin ilk transferini açıkladı: Resmiyete döküldü

JORGE JESUS KENDİSİNİ ZOR TUTUYOR!

Gazeteci Reis, "Jorge Jesus, Flamengo taraftarının yanında. Jesus'la bağlantılı biriyle konuştum ve o kişi bana, 'Bakalım, Flamengo yöneticileri bu baskıya ne kadar dayanacak." derken, devamında şöyle konuştu:

Jesus, Flamengo taraftarıyla beraber ve başka bir kulübe imza atmamak için kendisini tutmaya çalışıyor.

Bir diğer gazeteci Asmar ise "Paulo Sousa, Jorge Jesus'un nasıl Flamengo'dan kovulmasını beklediyse, şimdi de Jesus'un başka bir kulüple imzalamasını bekliyor." ifadelerini kullandı.

Herkes Vedat Muriqi'yi beklerken Fenerbahçe'nin yeni forveti açıklandı

Transfer savaşı çıktı! Nuri Şahin, İlhan Palut, Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu...