Fenerbahçe için hataya yer yok

9 yıl sonra Mersin'de resmi bir maça çıkacak olan Kanarya, sahadan 3 puanla ayrılarak zirveye yerleşmek istiyor. Sarı-Lacivertliler'de Djiku, İrfan Can Kahveci ve King bugün forma giyemeyecek.

AKŞAM SPOR

Süper Lig'de son 2 maçını kazanan F.Bahçe, zirvedeki rakibi G.Saray'ın Beşiktaş ile karşılaşacağı haftada hata yapmak istemiyor. Sarı-Lacivertliler, Hatay deplasmanında 3 puanla ayrılarak zirveye yerleşme peşinde. Kanarya, bu sezon ligde oynadığı 13 dış saha maçında 12 galibiyet, 1 beraberlik elde etti. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ile Hatayspor'un çalıştırıcısı Volkan Demirel, Süper Lig'de üçüncü kez rakip olacak.

Geride kalan 2 maçta Kartal, F.Bahçe'nin başındaydı, Demirel ise Karagümrük ve Hatayspor'u çalıştırıyordu. İsmail Kartal, bu karşılaşmalarda 1 galibiyet, 1 beraberlik elde etti. Kasımpaşa mücadelesinde gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Djiku, Hatayspor karşısında takımını yalnız bırakacak. Sakatlıkları süren King ile İrfan Can Kahveci de forma giyemeyecek. Sarı-Lacivertli takımda sakatlığını atlatan Fred, Hatayspor maçının kadrosunda yer aldı. Michy Batshuayi, Tadic, Szymanski, Cengiz Ünder ve İsmail Yüksek sarı kart ceza sınırında bulunan isimler. Bu futbolcular bugünkü maçta sarı kart görmeleri halinde bir sonraki hafta oynanacak Pendikspor karşılaşmasında takımını yalnız bırakacak.