Fenerbahçe holdingin mi, halkın mı!

Ali Koç'un, ‘kulüp sahipliği doğru model' sözlerini hedef alan Yıldırım, “Holdingin mi, halkın mı Fenerbahçesi? Buna göre oy verin” dedi. Yıldırım, kürsüde yaşananları da anlattı: “Koç'a ortamı sakinleştirelim dedim, ‘gerekirse kavga ederiz' dedi. Stattan ayrıldım.”

AKŞAM SPOR

Fenerbahçe'nin eski başkanı ve başkan adayı Aziz Yıldırım, dün Ülker Stadyumu'nda gerçekleşen Seçimli Olağan Genel Kurul'unu terk ettikten yaklaşık 2 saat sonra basın toplantısı düzenledi. Vefa Küçük'ün seçimin divan başkanlığına oldu bittiyle getirildiğini söyleyen Yıldırım, gerilimin daha fazla artmaması adına Ali Koç'a, "Birlikte sakinleştirelim" dediğini, ancak Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan, "Gerekirse kavga edeceğiz" cevabını aldığını ifade etti.

KULÜBÜN SAHİBİ GİBİ DAVRANIR

Geçtiğimiz günlerde Ali Koç'un katıldığı bir TV programında, "İş adamı olarak sahiplik modelinin faydalı olduğunu görüyorum. Ancak büyük kulüplerin satılmasına karşıyım" sözlerini hedef alan Aziz Yıldırım, taraftarlara ve üyelere seslendi: "Ben gerilim tırmanmasın diye ayrıldım. Kavga etmeyi tercih edenleri F.Bahçe'nin vicdanına havale ediyorum. Bu provokasyonları yapanlar bir gün kulübün sahibi gibi davranırsa hiç şaşırmayacağım. Herkes bunu düşünerek oy versin."

MOURİNHO'YU MALZEME YAPMAYIN

Yıldırım, Mourinho ismini gündeme getirerek F.Bahçe'deki ölü toprağını attığını, amacına ulaştığını vurguladı: "Oylamada çift el kaldırıyorlar, kavga etmek istediklerini söylüyorlar. Seçimin başından sonuna kadar orada olacağım. Burası halkın takımıdır. Fenerbahçe holdingin mi, halkın takımı mı? Buna göre oy kullanın. Mourinho'yu da seçim malzemesi yapmayın. İsmini söyleyip vizyonlar koyarak, yönetim ve Fenerbahçe'deki ölü toprağını attığım için mutluyum."