Fenerbahçe Haberleri: Attila Szalai'ye müthiş talip! Premier Lig'e gidiyor

İspanyol basınının Atletico Madrid'e gideceğini iddia ettiği Attila Szalai için dev haber İngiltere'den geldi. Chelsea'nin, Fenerbahçeli Szalai için 20 milyon euroyu gözden çıkardığı iddia edildi.

AKŞAM

Fenerbahçe'nin Macar stoperi Attila Szalai, Avrupa kulüplerinin transfer listesini süslüyor. İspanyol basını, Atletico Madrid'in Szalai'yi transfer etmek istediğini yazarken dev bir iddia da İngiltere'den geldi. The Sun gazetesinin haberine göre; Chelsea, Attila Szalai'ye talip oldu. Daha önce West Ham United ve Leicester City'nin de oyuncuya talip olduğu haberde yer aldı. İngiliz basınına göre; Chelsea'nin bu transfere harcayacağı miktar da belli oldu

FİNANSAL KOŞULLAR YÜZÜNDEN

Maviler, Attila Szalai için Fenerbahçe'ye 17 milyon sterlin (20 milyon euro) civarında bir teklif yapmayı planlıyor. Haberde F.Bahçe'nin finansal koşullar nedeniyle bu teklife sıcak bakabileceği de belirtildi. Macar stoperin durumuyla ilgili Başkan Ali Koç yaz aylarında sinyali vermişti. Koç katıldığı bir televizyon programında Attila Szalai'nin bonservisine ilişkin, "20 milyon euronun altı konuşulmaz bile" ifadelerini kullanmıştı. Rakam istenen seviyeye geldi.

2025 YAZINDA BİTECEK

23 yaşındaki Macar stoper 2021'in başında A. Limassol'den Fenerbahçe'ye transfer oldu. Sarı-Lacivertliler ile uzun süreli bir anlaşmaya imza atan Attila Szalai'nin kulübüyle sözleşmesi 2025 yazında bitiyor. Oyuncunun Fenerbahçe ile yaklaşık 4 yıllık sözleşmesi var. Şu anda Kanarya'nın en istikrarlı oyuncularından biri olan Macar stoperin de Chelsea'ye sıcak baktığı belirtildi. Bu transferin ara dönemde olmasa bile sezon sonunda gerçekleşeceği iddia edildi.