Fenerbahçe Grasshoppers maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Grasshoppers maçı ile temsilcimiz UEFA Avrupa Ligi gruplarına katılmayı hedefliyor. Lige kötü başlayan Sarı Kanaryalılar hem Avrupa Ligi’ne katılmak hem de moral bulmak istiyor. UEFA Avrupa Ligi Fenerabhçe Grasshoppers maçı saat kaçta hangi kanalda? Detaylar aksam.com.tr'de.

Fenerbahçe Grasshopper maçı UEFA Avrupa Ligi grup aşamasına katılacak olan takımı belirleyecek. Sarı-Lacivertliler bu önemli play-off maçında galip gelip Avrupa’da olmanın hesaplarını yapıyor. Fenerbahçe’nin maçı ile ilgili ilk etapta yayıncı krizi ortaya çıktı. Kısa süre sonra ise bu problem aşıldı. Peki Fenerbahçe Grasshoppers maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

FENERBAHÇE – GRASSHOPPERS MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇ, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Grasshoppers maçının LİG TV tarafından yayınlanacak. Fenerbahçe Grasshoppers maçı 25 Ağustos Perşembe günü Zürih’te oynanacak ve karşılaşma saat 20:00’da başlayacak. Fenerbahçe ilk karşılaşmadan elde ettiği 3-0’lık galibiyet sonrası sahaya rahat çıkıyor.

UEFA Avrupa Ligi play-off turunun ilk maçında Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Grasshoppers'ı konuk etti. Sarı-lacivertliler baştan sonra üstün oynadığı maçı 3-0 kazanmayı başararak turun kapısını araladı. Dick Advocaat'ın yönetiminde ilk maçına çıkan Fenerbahçe hücum futboluyla rakip kalede sayısız pozisyon yakaladı. Maçın 4. dakikadasında Aatif pozisyonu iyi takip edererek ilk şutunda seken topu filelerle buluşturdu ve Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi. Oyuna 69. dakikada giren Stoch ise ceza sahası içinde kontrol ettiği topta sert şut çekerek kaleciyi çaresiz bıraktı. Slovak yıldız maçın son dakikasında ise çok şık bir gole imza attı. Ceza sahasından gönderdiği plase vuruşta kaleci hiçbir şey yapamadı. Fenerbahçe son dakikada bulduğu golle sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.

MAÇIN HAKEMİ DANNY MAKKELIE

UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele eden temsilcilerimizden Fenerbahçe’nin İsviçre’nin Grasshoppers takımı ile 25 Ağustos Perşembe günü oynayacağı play-off turu rövanş maçını Hollanda Futbol Federasyonu’ndan Danny Makkelie yönetecek..

FENERBAHÇE’DE TRANSFER HAREKETLİLİĞİ

Fenerbahçe yönetimi ile teknik direktör Dick Advocaat arasında yapılması beklenen toplantı gerçekleşti. Toplantı sonunda Advocaat'ın 4 oyuncu isteği öğrenildi. Toplantıda Hollandalı teknik adama kulübün şartları anlatılırken Advocaat de takıma yapılması gereken takviyeleri iletti. Yapılan toplantıda 3 kanat ve 1 orta saha oyuncusu belirlendi.

Advocaat bu isimler ile ilgili son kararını Perşembe günü oynanacak Grassoppher maçından sonra verecek ve en az 1 en çok 2 oyuncu transfer edilecek.