Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin hakemi belli oldu

Spor Toto Süper Lig'de 32. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. Fenerbahçe-Galatasaray derbisini Atilla Karaoğlan yönetecek.

AA-İHA

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbi maçı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre, Ülker Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak maçta düdük çalacak Atilla Karaoğlan'ın yardımcıları Kerem Ersoy ve Aleks Taşcıoğlu olacak.

Karşılaşmanın dördüncü hakemliğini ise Onur Özütoprak yapacak.

KARAOĞLAN'IN İKİNCİ DERBİSİ

Sakarya bölgesi hakemi olan Atilla Karaoğlan kariyerinde ilk derbi heyecanını 14 Mart 2022 tarihinde Nef Stadyumu'nda oynanan Galatasaray-Beşiktaş mücadelesinde yaşamıştı. Sarı-kırmızılılar maçtan 2-1'lik skorla galip ayrılmıştı. Karaoğlan, pazar günkü müsabaka ile kariyerinde ikinci kez bir derbide düdük çalacak.

Atilla Karaoğlan bu sezon Süper Lig'de 20, Türkiye Kupası'nda 1 olmak üzere 21 müsabakada görev aldı. Karaoğlan bu sezon yönettiği 21 maçta 98 sarı kart, 2 de kırmızı kart gösterdi. Atilla Karaoğlan son olarak geçtiğimiz hafta Fenerbahçe'nin deplasmanda Kayserispor'u 4-0 mağlup ettiği müsabakada görev almıştı.

Öte yandan Karaoğlan, bu sezon 23 Ocak 2022'de oynanan Galatasaray-Trabzonspor mücadelesinde düdük çalmış, karşılaşmayı bordo-mavililer 2-1'lik skorla kazanmıştı.