Fenerbahçe Galatasaray derbisi hangi kanalda? Fenerbahçe-Galatasaray derbi maçı ne zaman, saat kaçta?

Fenerbahçe-Galatasaray maçı için heyecanlı bekleyiş başladı. Puan sıralamasında zirvenin ilk iki sırasında yer alan Fenerbahçe ve Galatasaray, süper kupa maçı öncesi derbide kozlarını paylaşacak. 2022-2023 Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe, şimdiye kadar 164 kez karşı karşıya geldi. Peki Fenerbahçe-Galatasaray derbi maçı ne zaman, saat kaçta? 2023 Fenerbahçe Galatasaray derbisi hangi kanalda?

Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe, Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Dev derbi için taraftarların heyecanlı bekleyişi devam ederken, Fenerbahçe Galatasaray maçının tarihi, saati ve hangi kanalda yayınlanacağı gibi sorular gündeme geldi. Fenerbahçe ile Galatasaray, Süper Kupa maçı öncesi karşı karşıya gelecek. Peki Fenerbahçe Galatasaray maçı (derbi) ne zaman, saat kaçta? 2023 Fenerbahçe Galatasaray maçı hangi kanalda?

FENERBAHÇE-GALATASARAY MAÇI (DERBİ) NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbi maçının tarihi belli oldu.

Süper Lig'in 18. haftasında oynanacak Fenerbahçe Galatasaray derbisi, 24 Aralık 2023 tarihinde oynanacak ve beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe ve Galatasaray, şimdiye kadar 164 kez karşı karşıya geldi. İki takım arasında oynanan maçlarda Fenerbahçe'nin 59, Galatasaray'ın ise 54 galibiyeti var. Ezeli rakipler, 51 maçta berabere kaldı.

GALATASARAY FENERBAHÇE SÜPER KUPA FİNALİ NE ZAMAN?

2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe arasındaki 2023 Turkcell Süper Kupa müsabakası, 29 Aralık 2023 Cuma günü Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacak. Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda yapılacak olan Galatasaray Fenerbahçesüper kupa maçı saat 20.45'te başlayacak.