Fenerbahçe Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Galatasaray derbisi ne zaman, hangi gün?

Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı için geri sayım başladı. Büyük heyecanla beklenen Fenerbahçe, Galatasaray derbisi dev bir maça sahne olacak. Peki Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?


Fenerbahçe Galatasaray maçının oynanacağı tarih merak konusu oldu. Maç, Bein Sports canlı olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Söz konusu internet aramalarında "Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı ne zaman? Fenerbahçe Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta?" sorularına yanıt arayanlar için detaylar haberimizde.

Süper Lig'de bu hafta derbi heyecanı yaşanacak. Yeni sezonda ligde istediği sonuçları elde edemeyen Galatasaray ve Fenerbahçe karşı karşıya gelecekler.

Avrupa arenasında bu sezon başarılı sonuçlar elde eden Galatasaray zorlu Barcelona eşleşmesinde kılpayı turu rakibine kaptırmıştı. Ligde bu sezon iddiası kalmasa da derbiden galibiyetle dönmek isteyen sarı kırmızılı takım Karagümrük'ü 2-0 yenerek moral depolamıştı.

Ev sahibi Fenerbahçe ise son 3 maçında 3 galibiyet alarak Galatasaray maçı öncesinde formda olduğunu göstermişti. Derbi öncesi hazırlıklarını sürdüren sarı lacivertli takımda tek hedef galibiyet olacak.

FENERBAHÇE GALATASARAY DERBİ MAÇI NE ZAMAN?

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın karşı karşıya gelecekleri lig mücadelesi 10 Nisan 2022 Pazar günü oynanacak. Futbolseverleri ekran başına kilitleyecek derbide gözler yıldız isimlerin üzerinde olacak.

FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇI HANGİ GÜN, SAAT KAÇTA?

10 Nisan 2022 Pazar günü oynanacak olan müsabaka saat 20:30'da başlayacak. Futbolseverler karşılaşmayı Bein Sports ekranlarından canlı olarak izleyebilecekler.