Fenerbahçe forması derim kemiğim gibi

Jose Mourinho: “Şu andan itibaren ben de sizin ailenizden biriyim. Bu forma artık benim bir derim, kemiğim gibi. Şu dakikadan itibaren sizin hayalleriniz, benim de hayallerim. Tutkuyu en iyi hissedebileceğim yerdeyim.”

AKŞAM SPOR

Dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, Ülker Stadyumu'nda düzenenlenen törenle 2+1 yıllığına F.Bahçe'nin hocası oldu, ayağının tozuyla şöyle konuştu: "Normalde hocalar zaferlerden sonra bu sevgiyi görür ama ben bu sevgiyi şimdiden hissediyorum. Şu andan itibaren ben de sizin ailenizden biriyim. Bu forma artık benim bir derim, kemiğim gibi. Şu dakikadan itibaren sizin hayalleriniz, benim de hayallerim. Ali Koç'u tanıdığımdan beri burada olmayı çok istedim. Sizlerin tutkusu için F.Bahçe'ye geldim.

BURASI EN İYİ YERLERDEN BİRİ

Futbol, bir tutkudur. Öyle zannediyorum ki bu tutkuyu hissedebileceğim en iyi yerlerden bir tanesindeyim. Bunları tüm kalbim ve içtenliğimle söylüyorum ki; sevginizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Adım Fenerbahçe ile geçtiğinden beri göstermiş olduğunuz sevgiyi derinden hissettim.Gösterdiğiniz sevgi bana büyük bir sorumluluk veriyor. Normalde bir teknik adam, elde ettiği zaferlerin ardından bu sevgiyi görür. Sizlerin bana yaşanacakların öncesinde gösterdiğiniz bu sevgiyi hissedebiliyorum."

DEVLER LİGİ'NDE FENER RÜZGARI

Öte yandan Londra'da oynanan Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid'in Dortmund'u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada yorumcu olan Portekizli teknik adamın transferi sahanın ortasında açıklandı. Fenerbahçe'nin resmi bildiriminden sonra final karşılaşması adeta F.Bahçe-Mourinho anlaşmasının gölgesinde kaldı. Pazar gecesi, dün için taraftarlarını Kadıköy'e davet eden SarıLacivertliler, Portekizli hocayı İstanbul'a getirdi. Büyük bir coşkuyla karşılanan Mou, Şükrü Saraçoğlu'ndaki törenle imzasını attı.