FB Dinamo Zagreb hangi kanalda? Fenerbahçe Dinamo Zagreb maçı ne zaman?

UEFA Avrupa Ligi’nde ülkemizi temsil eden sarı lacivertli ekip zorlu Dinamo Zagreb maçından 3 puan çıkarabilecek mi? Fenerbahçe Dinamo Zagreb maçı ne zaman saat kaçta oynanacak? FB Dinamo Zagreb maçı hangi kanalda? Grupta 7 puanla ikinci sırada yer alan Fenerbahçe bu maçı kazanması halinde gruptan çıkacak. Dinamo Zagreb ise grupta topladığı 12 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Karşılaşmayı Avusturya Futbol Federasyonu'ndan Robert Schörgenhofer yönetecek. Maçta Robert Schörgenhofer'ın yardımcılıklarını Markus Gutschi ve Roland Riedel yaparken, Rene Eisner ve Dieter Muckenhammer ilave yardımcı hakem olarak görev alacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Andreas Witschnigg olacak. UEFA Avrupa Ligi'nde şimdiye kadar oynadığı karşılaşmalarda 7 puan toplayan ve grubunda ikinci sırada olan Fenerbahçe, Dinamo Zagreb'i devirerek liderlik şansını da devam ettirmek istiyor. Fenerbahçe ile Dinamo Zagreb arasında oynanan karşılaşma Hırvat ekibinin 4-1'lik üstünlüğüyle noktalanmıştı. UEFA Avrupa Ligi'nde şimdiye kadar oynadığı karşılaşmalarda 7 puan toplayan ve grubunda ikinci sırada olan Fenerbahçe, Dinamo Zagreb'i devirerek liderlik şansını da devam ettirmek istiyor. Fenerbahçe ile Dinamo Zagreb arasında oynanan karşılaşma Hırvat ekibinin 4-1'lik üstünlüğüyle noktalanmıştı. UEFA Avrupa Ligi'nde başarılı bir performans gösteren Fenerbahçe, tek yenilgisini Dinamo Zagreb'den aldı. Gruptaki ilk maçına Zagreb deplasmanında çıkan temsilcimiz, burada gruplara tatsız bir başlangıç yapsa da toparlanmasını bildi ve şu an 7 puanla ikinci sırada.

Fenerbahçe Dinamo Zagreb maçı ne zaman oynanacak? FB Dinamo Zagreb hangi kanalda saat kaçta başlayacak? UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nda ülkemizi temsil eden Fenerbahçe, sahasında Dinamo Zagreb’i ağırlayacak. Fenerbahçe Dinamo Zagreb maçı için geri sayım başladı. FB Dinamo Zagreb maçının hangi kanaldan yayınlanacağı da açıklandı. Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda 29 Kasım Perşembe günü Hırvatistan temsilcisi Dinamo Zagreb'le oynayacağı karşılaşmayı Avusturya Futbol Federasyonundan Robert Schörgenhofer yönetecek. Ayew UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak olan Dinamo Zagreb maçı kadrosunda yer almayacağı gibi Kasımpaşa ve Akhisarspor maçlarında da forma giyemeyecek. Galatasaray ile oynanan derbide yaşanan olaylar nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 8 resmi müsabakadan men edilen Jailson'un Süper Lig'deki cezası devam ederken, Brezilyalı yıldızın Avrupa maçında ilk 11'de olması yüksek bir ihtimal. 23 yaşındaki oyuncunun ön liberodaki yerini alması, Andre Ayew'in ise parmağındaki kırık nedeniyle bu karşılaşmada dinlendirilmesi bekleniyor. Fenerbahçe, Avrupa Ligi D Grubu'nda 7 puan ile 2'nci sırada yer alırken, rakibi Dinamo Zagreb ise 12 puan ile lider konumda. Son karşılaşmayı 3'üncü sırada 3 puanı bulunan Spartak Trnava ile deplasmanda oynayacak olan Türk temsilcisi, perşembe günü Hırvat ekibini mağlup etmesi halinde gruptan çıkmayı garantileyecek.

FENERBAHÇE DİNAMO ZAGREB MAÇI NE ZAMAN?

29 Kasım Perşembe günü Ülker Stadı'nda oynanacak ve 20:55'de başlayacak mücadele beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.

KADRODA DEĞİŞİKLİK

Galatasaray ile oynanan derbide yaşanan olaylar nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 8 resmi müsabakadan men edilen Jailson'un Süper Lig'deki cezası devam ederken, Brezilyalı yıldızın Avrupa maçında ilk 11'de olması yüksek bir ihtimal. 23 yaşındaki oyuncunun ön liberodaki yerini alması, Andre Ayew'in ise parmağındaki kırık nedeniyle bu karşılaşmada dinlendirilmesi bekleniyor.

Fenerbahçe, Avrupa Ligi D Grubu'nda 7 puan ile 2'nci sırada yer alırken, rakibi Dinamo Zagreb ise 12 puan ile lider konumda. Son karşılaşmayı 3'üncü sırada 3 puanı bulunan Spartak Trnava ile deplasmanda oynayacak olan Türk temsilcisi, perşembe günü Hırvat ekibini mağlup etmesi halinde gruptan çıkmayı garantileyecek.

Sarı-lacivertli ekip Dinamo Zagreb karşısında;

"Harun - Şener, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, Jailson, Eljif, Barış, Valbuena, Slimani, Frey" dizilişiyle yer alacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde şimdiye kadar oynadığı karşılaşmalarda 7 puan toplayan ve grubunda ikinci sırada olan Fenerbahçe, Dinamo Zagreb'i devirerek liderlik şansını da devam ettirmek istiyor. Fenerbahçe ile Dinamo Zagreb arasında oynanan karşılaşma Hırvat ekibinin 4-1'lik üstünlüğüyle noktalanmıştı. UEFA Avrupa Ligi'nde başarılı bir performans gösteren Fenerbahçe, tek yenilgisini Dinamo Zagreb'den aldı. Gruptaki ilk maçına Zagreb deplasmanında çıkan temsilcimiz, burada gruplara tatsız bir başlangıç yapsa da toparlanmasını bildi ve şu an 7 puanla ikinci sırada.

AYEW'DEN KÖTÜ HABER

Ganalı futbolcunun son durumu netlik kazandı. Sağ el dördüncü parmağında kırık tespit edilen tecrübeli futbolcunun 2 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Ayew UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak olan Dinamo Zagreb maçı kadrosunda yer almayacağı gibi Kasımpaşa ve Akhisarspor maçlarında da forma giyemeyecek. 

MAÇIN HAKEMİ KİM

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda 29 Kasım Perşembe günü Hırvatistan temsilcisi Dinamo Zagreb'le oynayacağı karşılaşmayı Avusturya Futbol Federasyonundan Robert Schörgenhofer yönetecek.

FENERBAHÇE'DE HAZIRLIKLAR TAMAM

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda 29 Kasım Perşembe günü Ülker Stadı'nda Hırvatistan ekibi Dinamo Zagreb ile oynayacağı 5. hafta maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Can Bartu Tesisleri'nde teknik sorumlu Erwin Koeman yönetimindeki antrenman ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı.

İki gruba ayrılan sarı-lacivertliler, 5'e 2 top kapma idmanın ardından pas organizasyonları üzerinde dürdü. Antrenman, hücum-defans organizasyonları sonrasında yapılan bireysel çalışmalarla sona erdi.

Fenerbahçe, yarın yapacağı idmanla hazırlıklarını tamamlayacak.

Erwin Koeman: Geleceğimi üstlerime sorun

Fenerbahçe'de teknik direktör Erwin Koeman ve oyunculardan Roman Neustadter, Dinamo Zagreb ile oynayacakları maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

Ayew'in yerine oynayacak oyuncunun şansını kullanması gerektiğini kaydeden Koeman, "Gruptan çıkmak istiyoruz. Eğer mümkünse, bu yarın olsun istiyoruz. Oynayacak oyunculara güveniyorum. Ayew sakatsa, başka oyuncuya şans gelecek ve onun da bu şansı kullanması gerekir" dedi.

"ÇOK ŞEYLER GÖRDÜM, KONUŞMAK İSTEMİYORUM"

Takımda yaşanan birçok sorunu açıklamadığını belirten Hollandalı hoca, "Ben göreve 3 Ağustos'ta başladım. Sezon başındaki 6-7 haftayı kaçırdım, bunlar çok önemli haftalardır. Başladığımda Benfica maçı çok yakındı. Çok şeyler gördüm ama konuşmak istemiyorum. İyi şeyler var, daha az iyi şeyler var. Ne gördüğümü biliyorum." ifadelerini kullandı.

"GELECEĞİMİ ÜSTLERİME SORMANIZ GEREK"

Takımda kalıp kalmayacağını bilmediğini söyleyen teknik adam, "Herkes neler olduğunu bilmek ister. Geleceğimi üstlerime sormanız gerekiyor. Neler olacağını göreceğiz ama şu anda buradayız. Futbolcular da bilmek ister. Şu anda bu takımı bir şekle sokabilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Ligdeki pozisyonumuzu, Avrupa Ligi'ndeki pozisyonumuzu biliyoruz. Geçen hafta 15 milli oyuncumuz dünyanın farklı yerlerine seyahat etti." diye konuştu.

"ÇÖZMEM GEREKEN DURUMLAR VAR"

Sorunlarla ilgili konuşmaktan kaçınan antrenör, "Takımdaki gördüklerimle ilgili bir şey söylemeyeceğim, bu özel bir konu. Trabzonspor'a kaybettik, çözmem gereken durumlar var. Şimdi Avrupa'da bir maç oynayacağız, burada olmaya da ihtiyacımız var. Kazanmak için sahada olacağız" diyerek sözlerini noktaladı.

NEUSTADTER: "İYİ ŞEYLER YAPABİLİRİZ"

Neustadter kolay goller yediklerini vurgularken, "UEFA Avrupa Ligi farklı bir kulvar. Kazanırsak gruptan çıkacağız. Kazanmak için sahaya çıkacağız ve özgüven kazanmak istiyoruz. Dinamo Zagreb'e karşı ilk maçta kolay goller yedik. İçinde bulunduğumuz duruma rağmen iyi şeyler yapabiliriz. Güvene ve galibiyete ihtiyacımız var. Takımı zor duruma düşürdük ve bu durumdan çıkartacak da biziz" ifadelerini kullandı.

SÖZLEŞME CEVABI: "BİLMİYORUM"

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Neustadter, "Takımımın ait olduğu yere dönmesini istiyorum, maçlar kazanmak istiyorum. Başka ne olacağını bilmiyorum. Yarın da ne olacağını bilmiyorum, 3 gün sonra da ne olacağını bilmiyorum. Fazla uzağa bakmıyorum." cevabını verdi.

"İLK GOLÜ ATSAK İŞLER KOLAYLAŞACAK"

İlk golü atmaları gerektiğini kaydeden Rus milli oyuncu, "Birçok etkenin olduğunu düşünüyorum. Takım çalışıyor, takım halinde başarmak istiyoruz. Daha iyi durumda olduğumuzu gördük. Trabzon maçında tekrar bir düşüş yaşadık, şans da pek yanımızda olmadı. 1-0'ı bir türlü bulamadık. Maçlarda ilk golü atabilsek kolaylaşacak ama bunları başaramadık. Umarım bunu başarırız." dedi.

Fenerbahçe'de taraftar Ersun Yanal için toplandı

Fenerbahçeli bir grup taraftar, Samandıra Can Bartu Tesisleri'nin önünde toplanarak, sarı-lacivertli takımın eski teknik direktörü Ersun Yanal lehine tezahüratta bulundu.

Süper Lig'in son haftasında yaşanan Trabzonspor mağlubiyetinin ardından sosyal medyada organize olan sarı-lacivertli taraftarlar, Samandıra Can Bartu Tesisleri'nin önünde toplandı.

Yaklaşık 50 taraftar teknik direktör Ersun Yanal lehine uzun süre tezahürat yaparak, Fenerbahçe yönetimine eski teknik direktörlerinin takımın başına getirilmesi için çağrıda bulundu.

Taraftarlar, yağmurlu havaya rağmen uzun süre alandan ayrılmazken, emniyet güçleri geniş güvenlik önlemi aldı. Bu sırada polis ekipleri, taraftarlara dağılması için birçok kez anons yaptı.