Fenerbahçe derbisine saatler kala Galatasaray yönetiminden flaş hamle

Galatasaray yönetimi, Fenerbahçe derbisi öncesi takımın motivasyonunu artırmak için futbolcuların geçmiş alacaklarının büyük bölümünü hesaplara yatırdı. Öte yandan Sarı-Kırmızılı idareciler, derbi için 4 milyon TL'lik prim belirledi.

Galatasaray yönetimi, Fenerbahçe derbisi öncesi oyuncuların geçmiş alacaklarının büyük bölümünü hesaplara yatırdı. Takıma ekstra motive etmek isteyen Sarı-Kırmızılı idareciler, daha önce 4 milyon TL'lik derbi primi kararı almıştı.

DERBİ GÜNÜ 10 MİLYON TL'Yİ AŞAN CİRO BEKLENİYOR

Derbi biletlerinin tamamının saatler içinde tükenmesiyle, kulübün mağazacılık tarafında da hummalı bir çalışma başladı. Maç günü stadın içindeki GSStore'dan büyük gelir bekleyen Sarı Kırmızılılar, ürün çeşitliliğini artırabilmek adına tüm stokları devreye soktu ve çeşitli kampanyalar hazırlandı. Kulüpte, derbi günü mağaza cirosunun 10 milyon Lira seviyesini aşacağı tahmin ediliyor.