Fenerbahçe, Crespo'nun yerini dolduracak kişiyi buldu

Fenerbahçe'de transfer hareketliliği sürüyor. Sarı lacivertli ekip birkaç mevkiye nokta atışı hamleler yaparak sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek istiyor. Kanarya'da hedefteki bölgelerden birisi de orta saha. Takımın başarılı oyuncularından Crespo'nun alternatifini arayan Kanarya, aradığı futbolcuyu Ada'da buldu.

Fenerbahçe'de transfer hareketliliği sürüyor. Sarı lacivertli ekip birkaç mevkiye nokta atışı hamleler yaparak sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek istiyor. Kanarya'da hedefteki bölgelerden birisi de orta saha. Bir yandan Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, diğer taraftan da yeni sezon için fırsat transferi peşinde koşuyor. Sarı-Lacivertliler, İngiltere Premier Lig'de mücadele eden Brentford'da forma giyen Danimarkalı merkez orta saha Mathias Jensen'i listesine aldı.

KANARYA TRANSFER İÇİN HAREKETE GEÇTİ

2023 Haziran ayında kulübü ile sözleşmesi sona erecek olan Danimarkalı futbolcunun menajeri ile ilk temas kuruldu. Sarı-Lacivertli kurmaylar, oyuncunun şartlarını sordu. Fenerbahçe'nin bu muhtemel transfer için bonservis bedeli ödemeyeceği için Mathias Jensen'e bir miktar imza parası vermeyi göze aldığı da gelen haberler arasında. 27 yaşında ve 1.80 boyunda olan Mathias Jensen 1 kez Danimarka Milli Takımı'nda forma giydi. Sarı-Lacivertliler bu transferle Miguel Crespo'nun olası Sevilla transferi için de önlemini bu şekilde almış olacak. Bu sezon Brentford forması ile 21 resmi maça çıkan Mathias Jensen, 1 gol attı. Bu karşılaşmalarda 3 de asist üretti.