Fenerbahçe camiasından Galatasaray örneği! '3-2 yenebilirdik'

Beşiktaş-F.Bahçe derbisi öncesi herkesin favorisi Siyah-Beyazlılar… İddaa bile Kartal’ın galibiyet oranını 1.60’tan 1.55’e düşürdü. Ancak iki takımın yöneticileri de “derbide favori yok” görüşünde birleşiyor.

1

TARAFTARI KAHRETMEYE DEVAM

LİGDE kötü günler geçiren F.Bahçe, Türkiye Kupası'nın ardından UEFA Avrupa Ligi'ne de veda ederek taraftarını üzmeyi sürdürdü. Sarı-Lacivertliler, bu hafta ligde oynanacak Beşiktaş derbisini da kaybederse tek hedefi kümede kalmak olacak! Böyle bir konuma düşmek istemeyen Kanarya, Vodafone Park’tan 3 puanla ayrılma hesapları yapıyor. İkinci yarıya 5 maçta 13 puan toplayarak başlayan Beşiktaş’ın favori gösterilmesi ise F.Bahçe’ye yarıyor.

2-0’DAN 3-2 YAPABİLİRDİK

SARI-Lacivertli idareciler üst üste gelen kötü sonuçların ardından yaşanan psikolojik tahribata rağmen G.Saray derbisine benzer bir maç olabileceği görüşünde… F.Bahçe cephesi, “O dönem de işler kötü gidiyordu. 2-0 geriye düştük ama 3-2 kazanma noktasına getirdik. Derbilerde çoğu zaman böyle olmuştur. Beşiktaş’ı yeni evinde yenen ilk takım biziz. Böyle maçlarda favori olmaz. Hatta favori gösterilen taraf baskı altına girer” şeklinde görüş belirtti.

KARTAL'DA KOLEJ HAVASI ESİYOR

BEŞİKTAŞ’TA ise “takım dağıldı, hoca bile gidici” yorumları yapılırken yeniden yakalanan şampiyonluk havası, F.Bahçe derbisiyle doruğa ulaşabilir. Siyah-Beyazlı idareciler, “İlk yarıdaki tek eksiğimiz bir türlü yakalayamadığımız galibiyet serisiydi. Artık kara bulutlar dağıldı. Takımda yeniden bir kolej havası esmeye başladı. Derbide favoriyiz ama büyük maçların havası başka olur. Favori kağıt üzerinde değil sahada belli olur” ifadelerini kullanıyor.

(Gunes)