Lig Radyo canlı dinle Fenerbahçe Beşiktaş radyo dinleme yolları

Lig Radyo canlı dinleme linki Fenerbahçe Beşiktaş radyo dinleme yolları futbol severler tarafından araştırılıyor. Saat 21:00’de başlayacak ve büyük heyecana yol açacak Fenerbahçe Beşiktaş radyo dinleme linkine sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Ülker Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmada hakem Fırat Aydınus düdük çalacak. Aydınus’un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. beIN Sports 1 canlı yayın ile ekranlara gelecek karşılaşmayı televizyondan izleme şansı olmayan futbol severler maçı radyodan da dinleyebilir.

Fenerbahçe Beşiktaş maçını radyodan dinlemek isteyen futbol severler için Lig Radyo canlı dinleme linki sayfamızda yer alıyor. Spor Toto Süper Lig 6.haftasında FB BJK derbisi radyodan dinlenebiliyor. Saat 21:00’de başlayacak dev maç için nefesler tutuldu. Ülker Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmada hakem Fırat Aydınus düdük çalacak. Aydınus’un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. beIN Sports 1 canlı yayın ile ekranlara gelecek karşılaşmayı televizyondan izleme şansı olmayan futbol severler maçı radyodan da dinleyebilir. İşte, Lig Radyo canlı dinleme linki ve Fenerbahçe Beşiktaş radyo yayını.

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ RADYO YAYINI İÇİN TIKLAYINIZ

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ MAÇI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR NELER?

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN?

Spor Toto Süper Lig'de 6. haftanın kapanış maçında Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Ülker Stadı'nda 24 Eylül Pazartesi akşamı saat 21.00'de başlayacak derbiyi hakem Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemlik görevini ise Alper Ulusoy üstlenecek.

25 yıl sonra üst üste yenilgi tehlikesi

Fenerbahçe, Beşiktaş'a karşı kaybederse 25 yılı aşkın bir süre sonra ligde iç sahada üst üste ikinci kez maç kaybedecek. Sarı-lacivertliler, Türkiye'nin en üst düzey liginde taraftarı önünde üst üste 2 maç, son olarak 1992-1993 sezonunda yitirdi. Söz konusu sezonda Fenerbahçe, sahasında 23. haftada Trabzonspor'a (20 Mart 1993), 25. haftada ise Galatasaray'a (11 Nisan 1993) mağlup olarak taraftarını üzmüştü. Aradan geçen 25 yılı aşkın sürede ligde sahasında üst üste 2 yenilgi yaşamayan Fenerbahçe, derbide bu istatistiğin tekrarlanmaması için de mücadele edecek.

Beşiktaş farkı açmak istiyor

Siyah-beyazlılar, Süper Lig'de geride kalan 5 haftada 3 galibiyet, birer beraberlik ve yenilgiyle 10 puan topladı. Kadıköy'e rakibinin 4 puan önünde gidecek Beşiktaş, derbiyi kazanarak aradaki puan farkını açmayı amaçlıyor. Hafta içinde UEFA Avrupa Ligi'nde Norveç'in Sarpsborg ekibini evinde 3-1 yenen siyah-beyazlılar, grup maçlarına 3 puanla başlayarak derbi öncesi moral buldu. Beşiktaşlı taraftarlar Kadıköy'de oynanacak karşılaşmaya toplu halde götürülecek.  Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre Beşiktaşlı taraftarlar, Vodafone Park'ta buluşacak ve bilet kontrollerinin ardından saat 17.00'de otobüslerle Kadıköy'e doğru yola çıkacak.

Ülker Stadı'ndaki derbide Beşiktaş'ı yaklaşık 2 bin 500 taraftarı destekleyecek.

Kadrolarda son durum

Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Martin Skrtel'in durumu şüpheli.

Milli maçlar arasından sakat dönen ve son iki resmi müsabakayı kaçıran Hasan Ali Kaldırım, takımla çalışmalara başladı. Hasan Ali Kaldırım'ın, İsmail Köybaşı'nın yerine ilk 11'de oynaması bekleniyor.

Antrenmanda geçirdiği sakatlık nedeniyle Dinamo Zagreb maçında oynayamayan Skrtel'in derbiye yetişmesi için yoğun bir çalışma yapılıyor. Slovak futbolcunun derbide forma giyememesi durumunda ilk 11'de Diego Reyes olacak.

Sarı-lacivertlilerde ayrıca yeni transfer Tolga Ciğerci'nin uzun süreli sakatlığı bulunuyor. 

Beşiktaş, Kadıköy'de Gary Medel'den yoksun olacak. 

Evkur Yeni Malatyaspor ile oynanan karşılaşmada kırmızı kart gören Şilili futbolcu, derbide takımını yalnız bırakacak. 

Beşiktaş'ta sakatlığı sebebiyle Sarpsborg maçında kadroya alınmayan Adriano Correia'nın durumu belirsizliğini koruyor. Brezilyalı futbolcunun durumu şüpheli.

Caner Erkin derbi öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Ligde 3 sarı kartı olan tecrübeli futbolcu, derbide de kart görmesi halinde Kayserispor ile oynanacak 7. hafta maçında forma giyemeyecek. 

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, Fenerbahçe derbisinde forvette Cyle Larin'e görev vermesi, Medel'in yokluğunda orta alanda Tolgay Arslan ile Necip Uysal arasında tercih yapması bekleniyor.

Fenerbahçe'ye derbi öncesi Skrtel ve Hasan Ali Kaldırım'dan kötü haber

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Ligin 6. haftasında Beşiktaş ile yapacağı derbi maçın hazırlıklarını tamamladı. Sarı-lacivertli takımda Skrtel ve Hasan Ali Kaldırım antrenmanda yer almadı.

SKRTEL VE HASAN ALİ'NİN OYNAMASI ZOR

Derbi öncesi yapılan son idmana sakatlıkları nedeniyle Martin Skrtel çıkmadı. Tecrübeli oyuncunun kritik derbide görev alamayacağı belirtildi. Hasan Ali idmanın bir bölümünde yer alsa da derbide oynamasının oldukça zor olduğu ifade öğrenildi.

ALİ KOÇ ANTRENMANI YERİNDE İZLEDİ

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Fenerbahçe Can Bartu Tesislerinde teknik direktör Phillip Cocu yönetiminde gerçekleştirilen idmanda oyuncular, iki grup halinde 5'e 2 top kapma ve pas çalıştı. Antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Fenerbahçe'nin derbi maç için yaptığı son antrenmanı kulüp başkanı Ali Koç ile yöneticiler Semih Özsoy ve Selahattin Baki de izledi.

Sarı-lacivertli oyuncular, idmandan sonra tesislerde kampa girdi.