Fenerbahçe Beşiktaş canlı izleme yolları Kadıköy'de tek gol...

Dev derbi saati geldi çattı, Fenerbahçe Beşiktaş canlı izleme yolları futbol severler tarafından merakla araştırılıyor. Spor Toto Süper Lig 6.hafta kapanış maçında Fenerbahçe Beşiktaş derbisinin sonucu merakla bekleniyor.

Süper Lig’de derbi haftası, Fenerbahçe Beşiktaş maçı canlı yayın için geri sayım başladı. Ligin 6.haftasında iki ezeli rakip Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. 

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

DERBİNİN VAR’I ÖZKAHYA OLDU

Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak derbinin VAR hakemi Halis Özkahya oldu. 

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında bu akşam Ülker Stadyumu'nda Beşiktaş ile karşılaşacak. Saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. Bu zorlu mücadelenin VAR (Video Yardımcı Hakem) hakemi ise FIFA kokartlı hakem Halis Özkahya oldu. Özkahya'nın yanında AVAR (Video Yardımcı Hakem Asistanı) olarak Ümit Öztürk yer alacak. VAR odasının yardımcı hakemliğini ise Bahattin Duran yapacak.

ADRİANO KADRODA YOK

Beşiktaş'ta sakatlığı geçmeyen Adriano, Fenerbahçe maçı kadrosuna alınmadı. 

BEŞİKTAŞ TARAFTARI STADYUMA ULAŞTI

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak Spor Toto Süper Lig 6'ncı hafta karşılaşması öncesi siyah beyazlı taraftarlar maçın oynanacağı Ülker Stadyumu'na ulaştı.

Vodafone Park'tan kalkan 32 otobüsle Kadıköy'ün yolunu tutan 2 bin 280 taraftar, karşılaşmanın oynanacağı Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Ülker Stadyumu'na geldi. Yoğun güvenlik önlemleri altında stada ulaşan taraftarlar, güvenlik güçleri tarafından arandı.

FENERBAHÇE’DEN BEŞİKTAŞ MAÇI PAYLAŞIMI

Fenerbahçe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Beşiktaş maçı için ‘Tarih burada tekerrür eder’, ‘Burası Kadıköy’ paylaşımlarında bulundu. 

Fenerbahçe, bugün oynanacak Beşiktaş maçı öncesinde sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. ‘Tarih burada tekerrür eder’, ‘Burası Kadıköy’ adı altında Ülker Stadı, Alex heykeli ve Yoğurtçu Parkı’ndan görüntüler paylaşan sarı-lacivertliler derbiye hazır oldukları mesajını verdi.