Fenerbahçe beni istemişti!

Roma takımından Sarı-Kırmızılı kulübe transfer sürecini anlatan İtalyan futbolcu, “Fenerbahçe bana daha fazla para verdi. Bu haber doğru ama Galatasaray benimle daha önce iletişime geçmişti ve ben söz vermiştim.” dedi.

AKŞAM

Aslan'ın ara transfer döneminde Roma'dan transfer ettiği Nicolo Zaniolo, İtalyan basınına önemli açıklamalarda bulundu. Milli Takım, Roma kariyeri ve transfer süreci hakkında konuşan başarılı futbolcu, şu ifadeleri kullandı: "Galatasaray'da kalıp kalmayacağımı bilmiyorum. Kimse geleceği bilemez ama Türkiye'de şampiyonluk yaşamak ve İtalya Milli Takımı kadrosuna yeniden dönmek istiyorum." Fenerbahçe'nin de kendisine teklif yaptığını belirten İtalyan futbolcu, "Fenerbahçe daha fazla para verdi. Bu haber doğru ama Galatasaray benimle daha önce iletişime geçmişti ve ben onlara söz vermiştim." ifadelerini kullandı.

SAHAYA DÖNMEM GEREKİYORDU

Transfer sürecine ilişkin açıklamalarda bulunan Zaniolo, aynı zamanda Galatasaray'ın eski teknik direktörü olan ve İtalya Milli Takımı'nı çalıştıran Roberto Mancini'ye de danıştığını belirterek, "Sahalara geri dönmem gerekiyordu. Galatasaray'ın teklifinden sonra Sergio Oliveira ile konuştum. Bana 'Burada ortam güzel ve rekabetçi bir lig var' dedi. Sonra Roberto Mancini'yi aradım. O da gitmemi tavsiye etti ve haklıydı. Türkiye'de atmosfer çok tutkulu. Stadyum inanılmaz. Daha sıcak bir yerde oynamadım, en az Stadio Olimpico kadar iyi. İlk golümü attığımda, uçuyormuş gibi hissettim." diye konuştu.

OKAN BURUK BÜYÜK ŞANSOkan Buruk hakkında da konuşan Zaniolo, şu ifadeleri kullandı: "Okan Buruk önderliğinde harika bir takımız. Okan Buruk benim için büyük bir şans çünkü İtalyanca da konuşabiliyor. Eğer Galatasaray bir Serie A takımı olsaydı, üst sıralar için mücadele ederdi. Çok kaliteli hücum oyuncularımız var. Mertens, Torreira, Icardi... Size sadece şunu söyleyeyim, Icardi her zaman görebileceğiniz en iyi santrforlardan biridir. Türkiye'de 5 yıl kalacağımı garanti edemem, bu açık. Ama burada olduğum sürece elimden gelenin en iyisini yapacağım. Türkiye'de şampiyonluk yaşamak ve Milli Takım'a dönmek istiyorum."BENİ TAKİP EDİYORLAR

Neden şu anda Milli Takım'da değilsin sorusuna yanıt veren Zaniolo: "Çünkü 3 ay futbol oynamadım ve çalışmam gerekiyor. Mancini'nin yardımcısı ile konuştum. Sakin olmamı, beni takip ettiklerini ve iyi olduğum zaman işlerin kendiliğinden düzeleceğini söyledi. Uluslar Ligi finallerinde oynamak istiyorum."