Fenerbahçe Beko'nun gözü bu haberdeydi! Dimitris Itoudis için koptu geliyor: Resmen duyurdular

Dimitris Itoudis önderliğinde yeni bir yapılanmaya giren Fenerbahçe Beko, bir flaş transferi daha bitiriyor. Eski günlerine dönmeyi hedefleyen Fenerbahçe Beko, yıldız ismi ikna etmek üzere. İşte Dimitris Itoudis'in Sarı-Lacivertlilere kazandıracağı o yıldız...

Eurohoops

Dimitris Itoudis liderliğinde transferde şaha kalkan Fenerbahçe Beko'ya uzun süredir takibinde olduğu yıldız basketbolcu Tonje Jekiri'den sevindiren haber geldi. UNICS Kazan, 27 yaşındaki pivot oyuncusu ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Ve Berke Özer'in yeni adresi belli oldu! Kimse bunu beklemiyordu: Büyük sürpriz

FENERBAHÇBE BEKO DIMITRIS ITOUDIS İLE FIRTINA GİBİ BİR BAŞLADI

Geçtiğimiz sezonu Anadolu Efes'i devirerek şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe Beko, takımın başına CSKA Moskova'nın başarılı koçu Dimitir Itoudis'i getirmişti.

Yunan başantrenör önderliğinde transferde de hızlanan sarı-lacivertliler Scottie Wilbekin'in ardından bir ismi daha kadrosuna katmak için harekete geçti.

Ve Berke Özer'in yeni adresi belli oldu! Kimse bunu beklemiyordu: Büyük sürpriz

DIMITRIS ITOUDIS'İN YENİ YILDIZI OLACAK

Aksam.com.tr'nin Eurohoops'tan aktardığı habere göre; Fenerbahçe Beko Nijeryalı basketbolcu Tonye Jekiri ile ciddi olarak ilgileniyor. 27 yaşındaki yıldıza sarı-lacivertlilerin yanı sıra, başka Avrupa devleri de talip.

Dimitris Itoudis, Jan Vesely'nin de ayrılığı sonrası takımını yeni bir lider pivota emanet etmek istiyor. Bu doğrultuda, birçok isimle görüşen Fenerbahçe Beko'nun en önemli hedeflerinden biri Tonye Jekiri oldu.

Yunan koç ile çalışmaya sıcak bakan 27 yaşındaki pivotun Sarı Kanarya'nın teklifini kabul edebileceği belirtiliyor.

TONYE JEKIRI'NİN BU SEZONKİ İSTATİSTİKLERİ

Türkiye'de daha önce Gaziantep Basketbol forması da terleten Tonye Jekiri, ülkemizden ayrıldıktan sonra, EuroLeague'de ASVEL, Bitci Baskonia ve UNICS Kazan formaları ile boy göstermişti.

Geçtiğimiz sezon EuroLeague'de toplam 24 karşılaşmada süre alan Jekiri, maç başına 7.6 sayı, 6.5 ribaund, 1.0 asist ve 1.0 top çalma ortalamalarıyla mücadele etti.