Fenerbahçe Beko'da Yunanistan gerginliği! EuroLeague'deki Olympiakos maçında hakem engeli...

Fenerbahçe Beko, THY EuroLeague kapsamında Olympiakos ile karşılaşacak. Final Four yolunda Olympiakos ile son maça çıkacak olan Fenerbahçe Beko'da, THY EuroLeague hakemlerinin tedirginliği var! İşte tüm ayrıntılar...

AKŞAM SPOR - BURAK AYAYDIN

THY EuroLeague mücadelesinde Olympiakos ile karşılaşacak olan Fenerbahçe Beko, Final Four yolunda hakem ile ilgili bir sıkıntı yaşamak istemiyor.

THY EUROLEAGUE'DE FENERBAHÇE BEKO VE YUNANİSTAN EKİBİ OLYMPIAKOS

Final Four yolunda eşleşmenin son maçına çıkacak olan temsilcimiz, zorlu Yunanistan deplasmanında hakemlerden dolayı tedirgin durumda!

İstanbul'da oynanan üçüncü maçta Kostas Sloukas'ın son saniyede attığı basket sebebi ile mağlup olan Fenerbahçe Beko, hakemlerin görmediği hatalı yürüme yüzünden zor durumda kaldı...

O gün doğru karar verilse ve basket iptal edilse, belki de eşleşme Yunanistan'a kalmadan bitecek ve temsilcimiz Final Four'a yükselmiş olacaktı!

PANATHINAIKOS BAŞKANI DA PAYLAŞTI

Olympiakos'un ezeli rakibi Panathinaikos'un Başkanı Dimitris Giannakopoulos da o anları sosyal medya hesabından paylaşmış ve hatalı yürüme olduğunu ifade etmişti.

HAKEM KONUSU VE LOBİ MESELESİ

THY EuroLeague'in İspanya ve Yunanistan'ın tekelinde olduğu çok sık gündeme gelirken, bugünkü deplasman da bu anlamda tedirgin ediyor!

Zira İstanbul'daki maçta bile çok kritik anları görmezden gelen hakemler, Yunanistan'daki atmosferin etkisi ile belki de çok daha büyük facialara sebep olacaklar...

Ayrıca da Fenerbahçe Beko, yine hakem hataları sebebiyle, daha önceki pek çok maçı kritik şekilde kaybetmişti.

SON DURUM

Final Four yolundaki zorlu eşleşmede şu ana kadar 4 maç oynanmış ve skor 2-2 olmuştu!

Bu gece Yunanistan'da son maça çıkan temsilcimiz, 84-72'lik mağlubiyet ile Avrupa'ya veda etti.