Fenerbahçe Beko yeni Ekpe Udoh'unu buldu! Euroluague'e damga vuracak imza

Fenerbahçe Beko'da Ekpe Udoh etkisi yaratacak yeni isim yolda. 2017 yılındaki Eurolueague şampiyonluğunun mimarlarından biri olan Ekpe Udoh, Fenerbahçe Bekolu taraftarların gönlünde taht kurmayı başarmıştı. İşte o isim...

aksam.com.tr

Fenerbahçe Beko, seneler sonra Ekpe Udoh'un yerini doldurmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertlilere transfer olduğu andan itibaren takımın en başarılı isimlerinden biri olan Birleşik Amrikalı pivot unutulmazlar arasına girmeyi başarmıştı.

FENERBAHÇE BEKO'YA EKPE UDOH OLMAYA GELİYOR

ING Basketbol Süper Ligi'nde Anadolu Efes'e karşı şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe Beko'da gelecek sezon hazırlıkları da hız kesmeden devam ediyor. Aksam.com.tr'nin TrendBasket'ten aktardığı habere göre; Sarı Kanarya pivot pozisyonunda oynayan Chinanu Onuaku'ya talip oldu.

İsrail Ligi ekiplerinden Bnei Herzliya'da forma giyen Birleşik Amerikalı basketbolcu, İsrail'de sezonun oyuncusu (MVP) seçildi.

FENERBAHÇE BEKO'NUN RAKİBİ MACCABI TEL AVIV

Aksam.com.tr'nin aktardığı haberin devamında, Maccabi Playtika Tel Aviv'in 25 yaşındaki pivot için istekli olduğu ve harekete geçtiği belirtildi. Valencia Basket'in de transfer teklifini sunduğu Chinanu Onuaku için Fenerbahçe Beko'nun nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor.