Fenerbahçe Beko, Galatasaray Nef'e özendi! Andreas Pistiolis'in gücünü kırmaya geliyor...

Fenerbahçe Beko ezeli rakibi Galatasaray Nef'in koçu Andreas Pistiolis'in vatandaşı tecrübeli koç ile anlaştı. Son yıllarda basketbolda istediği başarıları elde edemeyen Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes'in ardından Galatasaray Nef'in de gerisinde kalmak istemiyor. İşte sarı-lacivertlilerin Andreas Pistiolis etkisi beklediği Yunan koç...

Eurohoops

Fenerbahçe Beko'dan da Galatasaray Nef'in Andreas Pistiolis hamlesine benzer bir koç hamlesi geldi. Uzun zamandır basketbolda başarılardan mahrum kalan sarı-lacivertliler, gelecek sezon yeniden yapılanmaya gitmeye hazırlanıyor.

FENERBAHÇE BEKO'DAN GALATASARAY NEF'E ANDREAS PISTIOLIS NAZİRESİ

Aksam.com.tr'nin Eurohoops'tan aktardığı haberinde; ilk olarak sport24.gr'nin duyurduğu ve daha sonra da Eurohoops'un Yunanistan'daki kaynaklarının da doğruladığı bilgiye göre, Turkish Airlines EuroLeague'de bu sezon ihraç edilen Rusya takımlarından CSKA Moskova'nın başantrenörü Dimitris Itoudis, Fenerbahçe Beko ile başantrenörlük görevi için görüşmelerde önemli aşama kaydetti.

Fenerbahçe Beko bu imza ile Galatasaray Nef'in Andreas Pistiolis hamlesine bir nazire yaparak Anadolu Efes ve sarı-kırmızılılar arasındaki rekabete dahil olmak istiyor.

ZELJKO OBRADOVIC'İN BAŞ YARDIMCILARINDANDI

Uzun yıllar Zeljko Obradovic'in Panathinaikos'ta yardımcılığını yaptıktan sonra Banvit'i çalıştıran Dimitris Itoudis, daha sonrasında 2014 yılında CSKA Moskova'nın başına geçmişti.