ZTK 5.tur Fenerbahçe Adanaspor maçının tarihi belli oldu mu? Fenerbahçe Adanaspor maçı ne zaman?

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. eleme turu kura çekimi gerçekleştirildi. Kura çekimine Trendyol Süper Lig'de geçen sezon Avrupa kupalarına katılım hakkı elde eden Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un da yer aldığı toplam 32 kulüp katıldı. Eşleşen takımlardan Fenerbahçe - Adanaspor arasında gerçekleşecek karşılaşmanın tarihi merak konusu oldu. Buna göre Fenerbahçe Adanaspor maçı ne zaman? ZTK 5.tur Fenerbahçe Adanaspor maçı tarihiyle ilgili detaylar

Fenerbahçe Adanaspor maçı tarihi, Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. eleme turu eşleşmeleri kapsamında karşılaşacak iki takımın taraftarlarının gündeminde yer alıyor. Ziraat Türkiye Kupası'nda tek maç eleme usulüne göre yapılacak 5. eleme turu müsabakaları sonucunda tur atlayacak takımlar, adlarını son 16 turuna yazdıracak. Peki Fenerbahçe Adanaspor maçı ne zaman? ZTK 5.tur Fenerbahçe Adanaspor maçı tarihi belli oldu mu?

FENERBAHÇE ADANASPOR MAÇI NE ZAMAN?

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. Tur eşleşmeleri belli oldu. Seri başı takımlar, bir önceki turda olduğu gibi maçları kendi sahasında oynayacak. Bu kapsamda Fenerbahçe ve Adanaspor karşı karşıya gelecek.

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur eleme maçları 9, 10 ve 11 Ocak tarihlerinde oynanacak.

Fenerbahçe Adanaspor maçının net tarihi ise henüz açıklanmadı.

TÜRKİYE KUPASI 5. TUR EŞLEŞMELERİ

Beşiktaş - Eyüpspor

Fatih Karagümrük - Kırklarelispor

Başakşehir - Boluspor

Alanyaspor - Samsunspor

Sivasspor - Keçiörengücü

Fenerbahçe - Adanaspor

Galatasaray - Ümraniyespor

Gaziantep FK - Bodrumspor

Ankaragücü - Çaykur Rizespor

Kasımpaşa - Bandırmaspor

Hatayspor - Sakaryaspor

Kayserispor - Gençlerbirliği

Konyaspor - Göztepe

Adana Demirspor - Erzincaspor

Trabzonspor - Manisa FK