Fenerbahçe 8 Eylül'e kadar 3-4 takviye birden yapacakt

Türkiye'de transfer 8 Eylül'de bitiyor ama Avrupa için son tarih 2 Eylül… Sarı lacivertliler, bu tarihe kadar 3-4 transferi bitirmeye çalışacak.

Fenerbahçe'de gözler transfere odaklanmış durumda... Başkan Ali Koç'un "En az 3-4 transfer daha yapacağız" açıklamasının üzerinden yaklaşık bir hafta geçerken zaman Fenerbahçe'nin aleyhine işliyor.

UEFA LİSTESİ 8 GÜN SONRA

Türkiye'den Emin Uluç'un haberine göre; Türkiye'de transfer 8 Eylül'de sona erecek. Ancak sarı lacivertliler Avrupa Ligi için UEFA'ya listeyi en geç 2 Eylül'de yani 8 gün sonra teslim etmek zorunda.

FENERBAHÇE'NİN HEDEFİ 4 TRANSFER

Hedef bir golcü, iki kanat ve bir de orta saha. Ancak ekonomik şartlar yönetimi zorluyor. FFP sebebiyle, elindeki Samatta'yı bile UEFA listesine yazamayan Fenerbahçe, 'al-sat' dengesini sağlamak zorunda.

LUUK DE JONG'A TEKLİF YAPILDI

Golcü arayışındaki Fenerbahçe, uzun süredir peşinden koştuğu Alexander Sörloth'un Real Sociedad'a kiralanması üzerine rotayı Sevillalı Luuk de Jong'a çevirdi. 30 yaşındaki Hollandalı için kiralama teklifinde bulunuldu.

KEITA İÇİN GİRİŞİMLER SÜRÜYOR

Fenerbahçe, Monaco'dan 25 yaşındaki Keita Balde için de girişimlerini sürdürüyor.

MORITA'YA 2.5 MİLYONLUK TEKLİF

Orta saha için düşünülen isimlerden biri ise Portekiz'in Santa Clara takımında oynayan Hidemasa Morita. 26 yaşındaki Japon oyuncu için de 2,5 milyon avroluk teklif yapıldı.

KOLASINAC İMZAYA KALDI

Fenerbahçe'nin anlaşma sağladığı Sead Kolasinac, kulübü Arsenal'den bonservisini almak için yaptığı görüşmeyi olumlu sonuçlandırdı. Bosna-Hersekli oyuncunun İstanbul'a gelerek Fenerbahçe'ye imza atması bekleniyor.

ELNENY VE HWANG DA LİSTEDE

Fenerbahçe'de Arsenalli Muhammed Elneny ve RB Leipzig'in Koreli forvet Hwang Hee-Chan da listede...

(Sporx)