Fener dedin mi duracaksın!

6'da Dzeko ağları buldu. İlk yarı biterken kaptan penaltıyı aldı, Tadic gole çevirdi. 8'de 8 yapan İsmail Kartal, Daum'un ‘En iyi başlangıç' rekorunu egale etti.

AKŞAM SPOR

Kaptan Edin Dzeko, 12 maçta 8 gol ve 6 asiste ulaştı...

Kanarya bu sezon tüm (16) maçlarını kazandı.

Fener, 4 deplasman maçında kaleyi gole kapattı.

MİLLİ ARA BİZE İYİ GELECEK

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Ryan Kent, "Milli ara bize çok iyi gelecektir. Şu ana kadar oldukça sıkı çalıştık. Bunun meyvesini de sahadaki oyunla almayı başardık. Bu milli ara, rejenerasyon açısından iyi gelecektir bütün takıma... Döndükten sonra galibiyetlerimize kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

GALİBİYETLERİ SAYMIYORUZ!

Sarı-Lacivetli ekibin orta sahadaki dinamosu İsmail Yüksek, "Süper Lig'de liderliği tekrar aldığımız için çok mutluyuz. Bırakmak da istemiyoruz. Galibiyet serisini saymayı bıraktık. Takım olarak şu an çok iyi durumdayız. Şimdi Milli Takım'daki maçlara odaklandık. İnşallah Ay-Yıldızlı formamızla da iyi sonuçlar alacağız" ifadelerini kullandı.

ÇOK KOLAY PENALTIYDI

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş: "Fenerbahçe ile oynuyorsunuz, diğer yarı alana gitmek 30. dakikaları buldu. Kolay bir penaltı verdi hakemimiz... Fenerbahçe'nin etkili oyuncuları var ve biz de gol atamadık. Tebrik ediyorum, hak ederek kazandılar."

FERDİ'Yİ İZLEDİLER

F.Bahçe'nin Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup ettiği maça Napoli'den bir scout görevlisinin geldiği ve Ferdi Kadıoğlu'nu izlediği öğrenildi.

HEM ATIYOR HEM TUTUYOR

İsmail Kartal, F.Bahçe'deki son 26 maçında 24 galibiyet 2 galibiyet aldı. 0 mağlubiyet!

Kasımpaşa, bu sezon hem en az isabetli şut çektiği (1) hem de kalesine en fazla isabetli şut gelen (7) Süper Lig maçını Fenerbahçe karşısında oynadı.

Fenerbahçe, bu sezon Süper Lig'te oynadığı 8 maç'ın 6'sında gol yemedi.

Bu sezon tüm lig maçlarını kazanan F.Bahçe, 2. kez bir sezona 8'de 8 yaparak başladı ve 2009/10'da kırdığı Süper Lig rekorunu egale etti.

7

Fenerbahçe bu sezon 7 istatistikte ligin en iyisi oldu: Gol: 2.5, Yediği gol: 0.4, İsabetli şut: 6.9, Şut: 17.6, RCS topla buluşma: 38.4, Gol beklentisi: 2.77, İkili mücadele: %53.

9

Fenerbahçe'nin başında son 9 lig maçını kazanan Kartal, Aykut Kocaman'dan sonra üst üste 9 galibiyet alan ilk yerli hoca oldu.

Djiku'nun defanstan çıkarken verdiği bu pas çok konuşuldu.