Fellaini Fenerbahçe'yi istemedi

Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan Fellaini'den sarı lacivertli kulübe kötü haber geldi.

1

Cocu döneminde yapılan transferlerin hemen hemen hiçbirinden katkı alamayan Fenerbahçe, Ersun Yanal’la yeniden kadro mühendisliğine gitmek istiyor.

Devre arasında yapılacak transferlerle Avrupa’ya gitmemeyi bile göze alan Fenerbahçe’de beklenen hamleler bir türlü gelmezken, sarı lacivertli kulübün ilgilendiği, hatta kiralamak için girişimlere başladığı yıldız futbolcu Fellaini’den kötü haber geldi. Belçikalı orta sahayı geçtiğimiz sezon Galatasaray’a teklif eden FIFA Menajerinin sarı lacivertli kulübün Fellani’yi alamayacağına dikkat çekerken, ünlü menajer oyuncunun ligde hedefi olmayan bir takıma gelmek istemediğini sözlerine ekledi.

İşte Fellaini’ye yakın olan menajerin açıklamaları…

Fellani’yi geçtiğimiz sezon Galatasaray’a önermiştik, hatta oyuncu Manchester United’dan alacağından feragat etmişti fakat transfer olmamıştı. Bu sezon Fenerbahçe iddiaları var ama Fellaini Fenerbahçe’nin durumunu pek beğenmedi. önümüzdeki sezon büyük bir ihtimalle Avrupa’ya gidemeyecekler, ligde de şampiyonluk şansları olmadığı için oyuncu sarı lacivertli ekibi hiç düşünmedi. Sadece Fellaini için değil. Fenerbahçe’nin içinde bulunduğu durum sebebiyle yıldız futbolcular gelmek istemiyor, başkan ve yöneticilerin işleri gerçekten çok zor.