Felipe Melo: Galatasaray'a kırgınım

Galatasaray ile olan sözleşmesi sona eren Felipe Melo, ülkesi basınına verdiği röportajda çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın şampiyonlukta pay sahibi olan oyuncularından olan Felipe Melo, Globoesporte'ye verdiği demeçte takımdaki geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Şampiyonluğu evde kutladığını söyleyen Melo, "Drogba ve Eboue soyunma odasında dans ettiler. Afrikalı oyuncular her zaman eğlencelidir. Bazı arkadaşlarım diskoya gitmeyi tercih etti ama ben sevdiklerimle kutladım" dedi.

"FATİH TERİM TAKTİK ZEKAYA SAHİP"

Fatih Terim ile iyi anlaştıklarını söyleyen Melo, "Çok iyi biri. Geniş bir taktik zekaya sahip. Taffarel de harika bir idol. Şampiyonlukta onun da payı var" dedi.

"GALATASARAY'A KIRGINIM"

Galatasaray ile olan sözleşmesinin bittiğini ve beklemede olduğunu söyleyen Melo, "Galatasaray beni alacak haklara sahipti ancak bunu kullanmadı. Son yıllarda yaptıklarımın bir karşılığı olmalıydı. Geçen sezon sonu da transferim ağır gitti. Bu olanlar beni kırdı. Juventus'a da geri gideceğimi sanmıyorum. Bu konu ile menajerim ilgileniyor. Galatasaray beni almadı. Sezonun en iyi oyuncusuydum. Ne olursa olsun, kariyerim devam edecek" ifadelerini kullandı.

Kiralık olarak ülkesine dönmesinin söz konusu olmadığını söyleyen Melo, şu anda sadece Fenerbahçe derbisine odaklandığını ve gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takımda forma giymek istediğini de sözlerine ekledi.goal.com