F.Bahçe'den iyisi var mı!

Son olarak Ludogorets'i 3-1'lik skorla geçen Sarı Kanarya, İsmail Kartal yönetiminde 18'de 18 yaptı. Bu başarısı ile dikkat çeken Fenerbahçe için “İşlerini yapıyorlar. F.Bahçe'den iyisi var mı?” başlıkları atıldı.

AKŞAM SPOR

DIŞ HABER

Süper Lig'de oynadığı 9 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılmayı başaran Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi elemeleri ve gruplarda çıktığı 9 maçı da kazanmasını bildi. Son olarak geçtiğimiz Perşembe günü Ludogorets'i 3-1'lik skorla geçen Sarı-Lacivertliler, grup liderliğini de sürdürdü. Kanarya'nın bu başarılı performansı, dış basında da gündem oldu. Slovak basını, "Fenerbahçe'den iyisi var mı?" başlığı ile duyurduğu haberinde "Trnava, Konferans Ligi'nde büyük bir engelle karşı karşıya. Fenerbahçe'nin müthiş bir kazanma alışkanlığı bulunuyor" ifadelerini kullandı.

GALİBİYET RALLİSİ SÜRÜYOR!..

Arnavut basını ise "F.Bahçe işini yapıyor. İstanbul'da Ludogorets'i 3-1 yeniyor" ifadelerini kullandı. Sarı-Lacivertliler için dış basında yapılan değerlendirmeler özetle şöyle: "F.Bahçe, Konferans Ligi'nde evindeki sağlam galibiyetle tuhaf bir gidişata devam ediyor. mükemmel rallisini sürdürüyor. F.Bahçe, Perşembe akşamı Konferans Ligi'ndeki üçüncü maçını da kazandı. Türk kulübü kendi sahasında Ludogorets'e karşı çok güçlüydü. Ev sahibi takım Batshuayi ve Zajc'ın golleriyle 2-0 öne geçti.

TOPLAM SERİ 20'YE YÜKSELDİ

Stoper Rodrigo Becão'nun kendi kalesine attığı gol işleri daha da heyecanlı hale getirdi. Sonuçta Miha Zajc yine oyunun kararını verdi. Konferans Ligi H Grubu'nda 3 maçtan toplamda 9 puan alan Fener lider olurken, Ludogorets 3 puanla 3. sırada yer alıyor. F.Bahçe bu sezon şu ana kadar 18 resmi maç oynadı ve 18'ini de kazandı." Öte yandan Sarı-Lacivertliler, geçen sezonun son lig maçında Gaziantep FK (hükmen) ve Türkiye Kupası finalinde Başakşehir'i mağlup etmişti. Kanarya, bu iki galibiyetin de eklenmesiyle toplam serisini 20 maça yükseltmiş oldu.

POTADA FAVORİ

Basketnews, 23 EuroLeague oyuncusuna Final Four'a kalacak takımları sordu. Ankette ilk sırayı Real Madrid aldı. İkinci Olympiakos, üçüncü Monaco oldu. Fenerbahçe Beko ise şampiyonluğun dördüncü favorisi olarak gösterildi.

KUSURSUZ TADİC

Hollanda basını, Ajax'tan ayrılarak Fener'e imza atan Dusan Tadic'in performansını değerlendirdi. 34'lük Sırp yıldız için "Dusan Tadic , Fenerbahce formasıyla Ludogorets'i evinde 3-1 mağlup etti. Sırp ve takımı iyi durumda. Hiç puan kaybetmediler. Kusursuz gidiyorlar" denildi.

DJİKU'DA KIRIK

Ludogorets maçında sakatlanan Djiku hakkında F.Bahçe açıklama yaptı: "Djiku'nun ayağına aldığı darbe sonrasında MR görüntülenmesi gerçekleşmiştir. Yapılan değerlendirme sonucunda ise sağ ayak beşinci metatars kemiğinde deplase olmayan kırık tespit edilmiştir." Djiku'nun 1 ay sahadan uzak kalması bekleniyor.