F.Bahçe Ziraat'ten emekli oldu!

Adana ve G.Antep'i eleyerek çeyrek yapan F.Bahçe, yarı final biletini Başkent'te bıraktı. 10'da Morutan'ın füzesi; 33'te Tasos'un golüyle 2-0'ı bulan A.Gücü'nde Rodrigues, 87'de son sözü söyledi

AKŞAM SPOR

3 gol bulan Ankaragücü iki de net fırsatı kaçırdı. Fenerbahçe, ikinci yarıya üç değişiklik yaparak başladı. Kanarya, 9 Kasım'dan beri ilk kez resmi maç kaybetti. Cengiz Ünder, 77'de oyundan çıkarken ıslıklandı.

BİZE YAKIŞMADI

F.Bahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal: "Buraya iddialı gelmiştik. Oyun başında Cengiz'le bulduğumuz yüzde 100'lük pozisyonu gole çevirebilseydik o moralle iyi mücadele edip oyunu ele geçirebilirdik. Rakibimiz daha istekliydi. Bu sezon bana göre hiç yakışmayacak bir şekilde tepki koyamadan maçı bitirdik. Oyuncularımızla da içeride konuştum. Hep beraber ders çıkarmalıyız. Bunların neden olduğunu konuşmalıyız. Bu takımın en başında ben varım. İyi futbol oynamadık. İsteneni veremedik.

MERT HAKAN KONTROLÜ KAYBETTİ

Karşılaşmanın son düdüğünün ardından F.Bahçe'de Mert Hakan Yandaş, tribünlerle küfürlü tartışmaya girdi. Sinirlerine hakim olamayan deneyimli futbolcu, A.Gücü'nde G.Saray'dan kiralık oynayan Kazımcan Karataş ile de atıştı.

MERT MÜLDÜR'DEN CENGİZ İSYANI!

Fenerbahçe'de Mert Müldür, karşılaşmanın 58'inci dakikasında yedek kulübesine dönerek İsmail Kartal'a, takım arkadaşı Cengiz Ünder'i, kanada desteğe gelmediği için şikayet etti. Deneyimli hoca da Cengiz'e 'Kenara gel' komutu verdi.

EĞRİBAYAT'A ISLIKLI TEPKİ

Kaleyi Hırvat eldiven Dominik Livakovic'ten devralan İrfan Can Eğribayat, top toplayıcı çocukla yaşadığı olumsuz diyaloğun ardından A.Gücü taraftarının ıslıklı tepkisiyle karşılaştı. Protestonun ardından 25 yaşındaki kaleci, tribünlerden özür diledi.

İSMAİL KARTAL'IN GÖZLERİ DOLDU

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, farklı yenilgi sonrası duygularına hakim olamadı. 62 yaşındaki deneyimli çalıştırıcının, kupaya vedanın ardından gözleri doldu.