F.Bahçe ve G.Saray'ın kanat kapışması!

Eskişehirspor'un 5 milyon avro bonservis bedeli belirlediği Erkan Zengin için Fenerbahçe ve Galatasaray 'takas' tekliflerini zorluyor.

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Erkan Zengin ve Tarık Çamdal ısrarını sürdürüyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın ısrarlı bir şekilde transfer edilmesini istediği Erkan Zengin için Eskişehirspor'a Recep Niyaz ve Samuel Holmen'i teklif eden sarı-lacivertli kulübe ret cevabı geldi. 

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan ile bir görüşme gerçekleştiren Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticileri Erkan Zengin için iki futbolcuyu teklif ettiler ancak bu teklif resmi olarak Eskişehirspor tarafından geri çevrildi.

ESKİŞEHİRSPOR BAŞKANINDAN AÇIKLAMA 

Fenerbahçe'nin teklifini "Erkan Zengin için takas teklifini asla kabul etmeyeceğiz" cevabı ile geri çeviren Eskişehirspor Başlanı Mesut Hoşcan, "Erkan Zengin için takas tekliflerini kabul etmemiz söz konusu değil, transferde belirleyici olacak kararı aslında UEFA verecek ve biz de karara göre davranacağız. Takas gündemimizde değil" dedi.

Fenerbahçe'nin yanı sıra Galatasaray'ın da alternatif listesinde olan Erkan Zengin, sarı-kırmızılı yönetimin Olcan Adın ya da Gökhan Töre transferini gerçekleştirememesi durumunda rotasını tam olarak İsveçli oyuncuya çevirecek ve Eskişehirspor'a takas + bir miktar para teklif edecek. 

"ERKAN, G.SARAY'IN DA LİSTESİNDE..."

Erkan Zengin'in temsilcisi Erk Toros da yaptığı açıklamada, Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin Erkan Zengin'i takip ettiğini ve yönetime verdiği isimler arasında Erkan Zengin'in de yer aldığını açıkladı. 

Yaşadığı ekonomik sıkıntılardan dolayı takas teklifine kesinlikle soğuk bakan Eskişehirspor Yönetim, 28 yaşındaki Erkan Zengin'in bonservis bedelini 5 milyon avro olarak belirledi. Sporx