Fatih Terim'in prensi Kerem Aktürkoğlu elden kaçıyor! Taraftarları yıkan haber

Galatasaray'da bu sezonun parlayan yıldızı olan Kerem Aktürkoğlu elden kaçıyor. Ligde istediği sonuçları alamayan Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu sezon sonu kesin olarak Avrupa'ya gidecek.

aksam.com.tr

Cimbom'u yıkan Kerem Aktürkoğlu gelişmesi... Galatasaray'ın Avrupa'da gösterdiği başarılı performansla son 16'ya adını yazdırmasına rağmen ligde alınan kötü sonuçlar sonrası sarı kırmızılı takımın Avrupa kupalarına katılma ihtimali imkansıza yaklaştı. Bunun etkilerinden biri de sezonun parlayan yıldızı Kerem Aktürkoğlu'nun gelecek planı sebebiyle ayrılığı kafasına koyması oldu.

KEREM AKTÜRKOĞLU SEZON SONU YOLCU

Bu sezon gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesi kendine hayran bırakan Kerem Aktürkoğlu'nun neredeyse her maçını Avrupa takımları yerinde takip edip raporluyor. Kerem, 9 gol 8 asistinin yanı sıra takımın en değerli oyuncusu olmasıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. 23 yaşındaki oyuncu Galatasaray'ın önümüzdeki sezon Avrupa'da yer almama ihtimalinin yüksek olması sebebiyle takımdan ayrılmayı kafasına takmış durumda.

BAŞKAN ELMAS İLE GÖRÜŞTÜ

Fatih Terim'in Erzincanspor'dan transfer ettirip üzerine titrediği Kerem Aktürkoğlu, kurt hocanın ayrılığı sonrası mental olarak problemler yaşadıklarını açıklamıştı. Milli futbolcunun, Başkan Burak Elmas ile görüşerek transferi için yardımcı olmalarını istediği öğrenildi. Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'a yüklü bir miktar bonservis kazandırarak ayrılmayı kafasına koymuş durumda.

aksam.com.tr