Galatasaray Fatih Terim'in oğlum dediği yıldızı zararına gönderdi! Yeni takımı şaşırttı

Galatasaray'da Fatih Terim'in ısrarıyla transfer edilen Oğulcan Çağlayan, Eyüpspor'a gönderiliyor. Oyuncunun transferi için anlaşma sağlanırken Eyüpspor'un Galatasaray'a 1 milyon euro ödeyeceği belirtildi. Bir dönem Fatih Terim'in vazgeçilmezi olan Oğulcan Çağlayan daha sonra gözden düşmüştü. Oyuncunun bugün kulüp binasına gidip yeni takımıyla sözleşme imzalaması bekleniyor. Hatırlanacağı üzere Galatasaray, Oğulcan Çağlayan'ı 1,15 milyon euroya kadrosuna katmıştı.

Galatasaray'da Fatih Terim'in izleri siliniyor. Tecrübeli teknik adamın isteğiyle transfer edilen Oğulcan Çağlayan Galatasaray'dan ayrılıyor. Sarı-Kırmızılılar, Spor Toto 1. Lig ekibi Eyüpspor ile anlaşma sağladı. Geçtiğimiz sezonun bir bölümünden Fatih Terim'in vazgeçilmezi olan Oğulcan Çağlayan ilerleyen haftalarda gözden düşmüştü.

FATİH TERİM'İN PRENSİ ZARARINA GÖNDERİLDİ

Ajansspor'un haberine göre Spor Toto 1. Lig'in iddialı ekiplerinden Eyüpspor, Oğulcan Çağlayan için Galatasaray ve oyuncuyla anlaşma sağladı. Oğulcan'ın bugün kulüp binasına gidip kendisini Eyüpspor'a bağlayan sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. Eyüpspor'un transfer için Galatasaray'a 1 milyon euro ödeyeceği iddia edildi. Hatırlanacağı üzere Sarı-Kırmızılılar, Oğulcan Çağlayan'ı 1,15 milyon euroya kadrosuna katmıştı.

'Kümede kalamayabilirlermiş' Galatasaray'da olay çıkaran paylaşım! Oteli terk etmek zorunda kaldı

OĞULCAN ÇAĞLAYAN 3. GALATASARAYLI OLACAK

Eyüpspor, geçtiğimiz sezonun devre arasında Galatasaray'dan genç forvet Erencan Yardımcı'yı 475 bin Euro karşılığında kadrosuna katmış, geçtiğimiz günlerde ise Süper Lig takımı Alanyaspor'a kiralık olarak göndermişti. İstanbul temsilcisi Erencan dışında Galatasaray'dan kiralık olarak Jesse'yi transfer etmişti. Oğulcan Çağlayan, Erencan ve Jesse Sekidika dışında Eyüpspor'daki 3. Galatasaraylı olacak.

Ve Aaron Boupendza transferi için resmi açıklama geldi! Duyuru gece yarısı...