Fatih Terim'in Halil Dervişoğlu talebi: Sezon sonu değil şimdi!

Rizespor galibiyetiyle ligde kendine gelen Galatasaray, milli arada gözünü transfere çevirdi. Teknik direktör Fatih Terim, yönetimden Halil Dervişoğlu'nun bonservisinin alınması talep etti. Galatasaray Halil Dervişoğlu'nu ‘ön alım hakkı'yla kiralamıştı.

Galatasaray'da devre arası transfer dönemi için çalışmalar başladı. Teknik direktör Fatih Terim, Sarı-Kırmızılı idarecilerden Halil Dervişoğlu'nun bonservisinin alınması talep etti. Galatasaray Halil Dervişoğlu'nu 'ön alım hakkı'yla Brentford'dan kiralamıştı.

TERİM'İN 'YENİ BURAK YILMAZ'I HALİL DERVİŞOĞLU

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Halil Dervişoğlu'nu "Yeni Burak Yılmaz" olarak görüyor. Terim bu nedenle ne pahasına olursa olsun genç forvetin bonservisinin alınmasını istiyor. Yönetime bu konuyla ilgili raporunu sunan tecrübeli hoca, Halil'in de Burak Yılmaz gibi uzun yıllar Türk Futbolu'na ve Milli Takım'a hizmet edeceğini belirterek, oyuncunun bonservisine sahip olmalarının önemine dikkat çekti.

'ÖN ALIM HAKKI'YLA KİRALANMIŞTI

Sezon başında Halil Dervişoğlu'nu Premier Lig ekibi Brentford'tan kiralayan sarı-kırmızılılar, sözleşmeye satın alma opsiyonu koyduramamış ama "ön alım hakkı"nı yazdırmıştı. Bu nedenle Cim-Bom'un önceliği bulunuyor.

DEVRE ARASINDA BONSERVİSİ ALINACAK

Terim'in Halil Dervişoğlu ile ilgili raporundan sonra yönetimin, oyuncunun bonservisinin alınması konusunda çalışmaları yeni sezona bırakmayacağı öğrenildi. Sarı-kırmızılıların kariyerini Galatasaray'da sürdürmek isteyen Halil'in bonservisini devre arasında almak için çalışmalara erken başlayacağı belirtildi.

(Skorer)