Fatih Terim'in ettiği küfürler temsilci raporuyla ortaya çıktı

Süper Lig'in 31.hafta mücadelesinde Galatasaray konuk ettiği Çaykur Rizespor'a 4-3 mağlup olmuştu. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında gerilim yaşanmış ve PFDK, teknik direktör Fatih Terim ile yardımcısı Ümit Davala'ya 2'şer maç men cezası vermişti. Fatih Terim'in olaylar sırasında ettiği küfürler ise temsilci raporlarıyla ortaya çıktı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Çaykur Rizespor maçındaki "hakaret" suçu nedeniyle önce 3 maçla cezalandırıldı, ardından bunun "Haksız tahrik" ile gerçekleştiği dikkate alınarak, 2 maça düştü.

ADALET TERAZİSİ PAYLAŞIMI

Terim, cezanın PFDK tarafından açıklanmasının ardından, sosyal medya hesabının profil fotoğrafını "Adalet terazisi" yaptı.

TEMSİLCİ RAPORU ORTAYA ÇIKTI

Terim'in neden ceza aldığı ve ne sözler söylediği, karşılaşmanın temsilci raporlarında ortaya çıktı. Sarı-kırmızılıların patronu, 90+8. dakikada tribünlerle arasında bir gerilim yaşandı.

YILMAZ BAL İLE FATİH TERİM ARASINDAKİ O ATIŞMA

Tecrübeli teknik adam, 4. hakemle konuşurken, tribünde bulunan Çaykur Rize Sportif Direktörü Yılmaz Bal'ın, "Efendi olun" sözlerine sinirlendi. Terim'in, "Bunu kim söyledi?" diye sorduğu öğrenildi.

Bunun üzerine de, "Ne olacak! Ben dedim" şeklinde bir yanıtla karşılaştığı ve böylece ortamın gerildiği dile getirildi.

İŞTE FATİH TERİM'İN ETTİĞİ KÜFÜRLER

Karşılaşmanın bitimi sonrasında soyunma odası körüğünün yanına gelen Terim'in, tribüne dönerek, "Senin a...a k.....m ş.....z herif" dediği, yardımcısı Ümit Davala'nın da, "Aşağı gel a...a k..........n" diyerek hakaret ettikleri ifade edildi.

PFDK da bu raporları dikkate alarak iki teknik adamı önce üç maçla cezalandırdı, ardından da Terim ve Davala'ya "Haksız tahrik" indirimi uyguladıkları ortaya çıktı.

Maçın bitiminin ardından Bal ile Terim'in, antrenör Levent Şahin'in girişimiyle bir araya geldikleri ve yaşanan olayların tatlıya bağlandığı dile getirildi.

(Skorer)