Fatih Terim'in eski öğrencileri Galatasaray'a dönmeye hazırlanıyor

Fatih Terim'in Galatasaray'a transfer ettiği oyunculardan Henry Onyekuru ve Michael Seri, sarı kırmızılı takıma geri dönmek istiyor. Fatih Terim döneminde taraftarların sevgilisi olan Onyekuru sarı kırmızılı takım için can atıyor. Michael Seri de şu an boşta...

Galatasaray'a Fatih Terim döneminde katılan isimlerden Henry Onyekuru ve Michael Seri, sarı kırmızılı takıma geri dönmek için nabız yokluyor.

FATİH TERİM'İN GÖZDELERİYDİ

Fanatik'in haberine göre; İki futbolcu da daha önce kiralık olarak formasını giydikleri Sarı-Kırmızılı kulübe geri dönmek istiyor. Championship'te şampiyon olup Premier Lig'e yükselen Fulham'daki sözleşmesi biten ve boşa çıkan Jean Michael Seri ile Olympiakos'ta aradığını bulamayan, süre almakta dahi zorlanan ve ayrılık kararı veren Henry Onyekuru, Galatasaray'a haber yolladı.

Seçim süreci nedeniyle herhangi bir somut adım atılamazken, oyunculara, "Bizden haber bekleyin" mesajı verildi. Galatasaray adına her iki oyuncuyla da görüşme yapıldığı ve son derece uygun maliyetlerle bir prensip anlaşması sağlandığı ifade ediliyor.