Fatih Terim'e inanılmaz teklif! İmzalar atılırsa yer yerinden oynar...

Galatasaray'dan sürpriz bir şekilde ayrılan Fatih Terim'in geleceği belirsizliğini koruyor. Özellikle Arap Yarımadası'ndan talipleri olan Fatih Terim'in için önemli gelişmeler yaşanıyor. Detaylar haberimizde...

aksam.com.tr

Burak Elmas ile yaşadığı sorunlar sebebiyle ocak ayında takımdan ayrılan Fatih Terim'in ismi sürekli olarak manşetleri süslemeye devam ediyor. Fatih Terim'in adı, Dursun Özbek'in başa geçmesi sonrası sarı kırmızılı takımla yeniden anılmış ancak göreve Okan Buruk getirilmişti. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City ile de sürekli ilişkilendirilen kurt hoca bu teklifleri sürekli geri çeviriyordu.

FATİH TERİM İÇİN İNANILMAZ TEKLİF

Fatih Terim için teklif gelen bölgelerden biri de Arap Yarımadası. Tecrübeli hocaya teklif götüren takımlardan biri de Al Nassr'dı ancak Suudia Arabistan ekibi tecrübeli hocadan dönüş alamayında göreve 1 Temmuz tarihinde Rudi Garcia'yı getirdi.

Fatih Terim, Suudi Arabistan ekiplerinden teklifler almaya devam ediyor ancak Galatasaray sonrası kabuğuna çekilen Fatih Terim henüz tekliflere cevap vermiş değil. İmparator lakaplı hoca için yapılan tekliflerin astronomik boyutta olduğu ve Terim'in kabul etmesi halinde en çok kazanan Türk hoca olarak tarihe geçebileceği konuşuluyor.

AVRUPA LİGİ'NDE TARİHİ BAŞARI

Galatasaray ile 4. dönemi olaylı şekilde sona eren Fatih Terim, her ne kadar Türkiye sınırlarında tartışmalı sonuçlar alsa da Avrupa Ligi'nde tarihi başarılara imza attı. Fatih Terim önderliğindeki Galatasaray; Marsilya, Lazio ve Lokomotiv Moskova'nın olduğu grubu namağlup lider olarak tamamlayarak bir üst tura çıkmıştı. Terim'in ayrılığı sonrası Barcelona ile eşleşen Cimbom, İspanyol devini elinden kaçırırken, kamuoyundaki genel kanı Fatih Hoca'nın gitmediği senaryoda Barça'yı eleyeceğimiz yönündeydi.

aksam.com.tr