Fatih Terim'e çok ağır sözler! Maç sonu yerden yere vurdu...

Fatih Terim'e ağır eleştiri... Galatasaray'ın Adana Demirspor'a 2-0 yenildiği maç sonrası yorumcu Levent Tüzemen, Fatih Terim'i adeta yerden yere vurdu.

Fatih Terim'e maç sonrası çok ağır sözler. Galatasaray'ın Adana Demirspor deplasmanında 2-0 mağlup olduğu maç sonrası A Spor yorumcusu Levent Tüzemen, teknik direktör Fatih Terim'i eleştirdi. Ligde 7 maçtır galibiyet yüzü göremeyen Galatasaray'ı eleştiren Levent Tüzemen'in sözleri şu şekilde:

FATİH TERİM'İN KADRO MÜHENDİSLİĞİNİN İFLASI

"Galatasaray'ın yenilgisi Fatih Terim'in kadro mühendisliğinin iflas ettiğinin belgesidir. Aklı yetmeyenler de bana sallıyor. Ben çünkü 5 Dünya Kupası görmedim, ayağımıza top değmedi. Televizyonda da atari oynadık biz çünkü"

HAGI VEYA POPESCU BU RUMENLERİ ALIR MIYDI?

"Galatasaray takımı 21 yaşındaki, Fatih Terim'in yeteneklerini dile getirdiği Yunus'u Adana Demirspor'a veriyor. 1,5 milyon euro verip Barış Alper'i alarak ya tutarsa diye alıyor ve kenarda oturtuyor. Galatasaray'ın malı olan Yunus 2 tane atıyor, Barış Alper oynamıyor. 2 tane Rumen oyuncu almış Galatasaray takımı, iyi gözle baktık Cicaldau iyi frikik atıyor dedik daha göremedik. Morutan 2 tane gol attı aynı vuruştan yapmaya çalıştı olmadı. Popescu'yla Hagi önerdi dediniz. Allah aşkına ben onlara soruyorum onlar bunları takımlarına alır mı? Bunlar Galatasaray takımına atılmış kazıktır"

İZLEDİĞİM EN KÖTÜ ORTA SAHA İKİLİSİ

"Oyundan çıkan Berkan 1 metreye pas atamıyor. 37 yaşındaki adamı geçemiyor Taylan 25 yaşında. Bu iki orta saha bu zamana kadar Galatasaray'da gördüğüm en kötü orta saha. Yedlin'e Aanholt'a sinirlendi Ömer Bayram oynuyor. Hap söylüyoruz Ömer Bayram'dan sol bek olmaz, koridor oldu orası. Tanıdığı bildiği Yunus'tan yemediği çalım kalmadı"

G.SARAY'IN YEDEK KALECİSİ İSMAİL OLMAZ

"Galatasaray'ın yedek kaleci İsmail Çipe olmaz. Birinci golde ofsayt dediniz, adam terse yatıyor ya öyle oldu gol. Böyle bir kaleciyle yola çıkar mı Galatasaray? Oyuncuların sahada mücadeleleri var, acemice, beceriksizce bütün maçlar. Muhammed'in pozisyon almakta sıkıntıları var"

4 MİLYONLARI VARSA DAHA İYİSİNE BAKSINLAR

"Ben dedim ki, Galatasaray'ın 4 milyon eurosu varsa bunu harcamasın daha iyi bir santrafor bulmaya harcasın buna yatırım yapmasın. Ukalalar onu yere göğe sığdıramıyor. Muhammed Salah'ın halefiymiş bir de. Duysa futbolu bırakır Salah"

BU MAÇTA SIĞINACAK BİR ŞEY YOK

"Bu kadro mühendisliğinin sorumlusu kimse artık çuvaldızı kendilerine batıracak. Bu maçta hakem yok, VAR da yok kimse kusura bakmasın. Sığınacak kimse yok"

SÜREN, AYSAL TRANSFER YAPTI, BİR DE ÖZBEK YAPTI!

"Burak Elmas, başkan seçildin, ben de gazeteci olarak size oy verdiğimi de yazdım. Siz şampiyonluk kadrolarında yer aldınız, Faruk Süren yaptı transferleri. Sonrasında Ünal Aysal transferleri yaptı, ondan sonra da Dursun Özbek yaptı transferleri. Ne demek istediğimi anlıyorsunuz."

YEDİĞİ ATTIĞINDAN FAZLA TERİM TAKIMI OLMAZ

"Avrupa'da yol aldı belki ama kalitesi becerisi ligde oynamaya yetmiyor. Alanı daraltıp oynatmıyorlar Avrupa'da ve kazanıyorlar. Bu Galatasaray'ın geleceğini bu takımla kuruyoruz diyorsanız bence kusura bakmayın Galatasaray'ın geleceğini yiyorsunuz. Fatih Terim'in takımlarında ne zaman yediği attığından fazla olmuş bırakın bu işleri"

DERS DE ALMIYORLAR

"Bu saatten sonra birisi çıkacak, biz zaten söylüyoruz Avrupa'da beğendiğimiz Galatasaray'ı ligde göremiyoruz. Ders de almıyorlar."