Fatih Terim'den takıma şampiyonluk konuşması: Finallerin takımıdır Galatasaray

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Yeni Malatyaspor maçı öncesi takımla toplantı yaptı. Oyuncularından Beşiktaş maçını düşünmemelerini isteyen tecrübeli teknik adam, takıma, “Unutmayın! Finallerin takımıdır Galatasaray” diye seslendi.

Galatasaray'da nefesler tutuldu ve Malatya maçı beklenmeye başlandı. Oyuncularını 2 gündür kampa alan Fatih Terim, kritik 90 dakika ile alakalı konuşma yapıp isteklerini de sıraladı.

"UNUTMAYIN! FİNALLERİN TAKIMI GALATASARAY"

Tecrübeli teknik adam, "Beşiktaş'ın maçını düşünmeden sahaya odaklanın. Malatya son derece ciddi rakip. Gollerimizi atıp galibiyete odaklanmalıyız. Önemli olan rakiplerin değil, bizim ne yapacağımız! Tek maç ve en büyük final! Ve unutmayın; finallerin takımı da Galatasaray! Biz sahaya çıkıp kazanalım. Siz sadece bunu düşünün ve buna odaklanın" dedi.

Terim yine beklerde Saracchi ile Yedlin'i görevlendirirken, hücum yönü de güçlü iki futbolcusundan kanat bindirmelerine imza atmalarına istedi.

BABEL, AKBABABA, MUHAMMED, GEDSON VE TAYLAN'A ŞUT EMRİ

Sarı kırmızılı hoca, Galatasaray'ın ilk dakikadan baskı kurup golü bulmasını hedeflerken Babel, Emre Akbaba, Muhammed, Gedson ve Taylan'ın da ceza sahası çevresi ve uzaktan şutlarla rakip kalede gol aramalarını istedi.

(Hürriyet)